Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja zawsze po depilacji (na noc robię) latam bez majtek do rana i nic mnie nie podrażnia ajak depiluję się w dzień to zakładam delikatne bokserki bo jak ubiorę zwykłe majtk i czy stringi to mi ocierają pachwiny- to mój ppatent
No my z goleniem przerabane-nogi pachy i malutka jas jeszcze lapy gole czyli wszedzie gdzie sie da.........fajowo tak laserowo ale ile kasy : wygram w totka to od razu lece..............czyli nigdy
Ja sie zastanawiam czy dam rade sie wygolic jak brzuchol bedzie taaaaaaaaaaaaki duzy..............meza nie zatrudnie bo on cykor i lapki mu sie trzesa.....a sam przeciez sie goli :
Ps.NA CZWARTEK MUSZE BYC GLADKA JAK AKSAMIT-MAZ SIE ZWALA NA CHATE ;D(jeszcze dam znac,bede pewna jak bedzie juz na promie)
Agao, ja tak jak ty nienawidze zarostu W zadnym miejscu. Nic nie wiedzialam o tej laserowej ale dalas mi nadzieje. Chyba zaraz zaczne odkladac, to akurat po porodzie przynajmniej czesci wloskow sie pozbede. A nie jest to niebezpieczne? Chodzi mi o to czy nie ma jakis komplikacji?