reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ja wybrałam chicco i tam można przewozić i w foteliku i gondolce dodatkowe pasy 80zł a tak wszystko razem się kupuje. koszt wózka w sklepie 1500zł a przezx internet taniej o 150 Dzięki marcelka :-)

reklama
Kurcze mogę jechać dziś po wózeczek, ale nie wiem czy nie za wcześnie...możemy już odebrać zamówiony model....ale jak przyszło do odbioru to ja zaczynam sie wahać i wierzyć w zabobony....:-:)-D:baffled:

Nie wiem czy nie pojade za tydzień, a z drugiej strony już bym chciała miec go w domku...:tak:

mysia23 na co czekasz? jak sie dobrze czujesz, to jedz i odbieraj ure dla Dzidziulka!!! Zabobony?:baffled: zawsze im bylas przeciwna....wiec szczerze mowiac sie dziwie ze masz watpliwosci...ale to pewnie hormony...;-)
zycze udanej decyzji!!!

No własnie dziwi mnie fakt,ze zaczynam wierzyć w przesądy...a taka "realna" jestem...

dzieki susumali za motywacje...fakt faktem,że za tydzien lub pózniej mogę już nie czuć sie tak "dobrze" jak teraz...

Marcelko jadę po wózek jutro godzina zero 17:00 tylko nachodzą mnie myśli że może ta gondola 71cmm to mała???:szok: ale on mi się tak wizualnie podoba. A ciebie takie mysli nie nachodzą??

to dobrze że nie zmieniłaś zdania. A co do terminu to trzymam kciuki ja mam na 22 luty więc jeszcze spoko.:tak:

reklama
Do góry