• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ja wybrałam chicco i tam można przewozić i w foteliku i gondolce dodatkowe pasy 80zł a tak wszystko razem się kupuje. koszt wózka w sklepie 1500zł a przezx internet taniej o 150 Dzięki marcelka :-)

reklama
Kurcze mogę jechać dziś po wózeczek, ale nie wiem czy nie za wcześnie...możemy już odebrać zamówiony model....ale jak przyszło do odbioru to ja zaczynam sie wahać i wierzyć w zabobony....:-(:-D:baffled:

Nie wiem czy nie pojade za tydzień, a z drugiej strony już bym chciała miec go w domku...:tak:

mysia23 na co czekasz? jak sie dobrze czujesz, to jedz i odbieraj ure dla Dzidziulka!!! Zabobony?:baffled: zawsze im bylas przeciwna....wiec szczerze mowiac sie dziwie ze masz watpliwosci...ale to pewnie hormony...;-)
zycze udanej decyzji!!!

No własnie dziwi mnie fakt,ze zaczynam wierzyć w przesądy...a taka "realna" jestem...

dzieki susumali za motywacje...fakt faktem,że za tydzien lub pózniej mogę już nie czuć sie tak "dobrze" jak teraz...

Marcelko jadę po wózek jutro godzina zero 17:00 tylko nachodzą mnie myśli że może ta gondola 71cmm to mała???:szok: ale on mi się tak wizualnie podoba. A ciebie takie mysli nie nachodzą??

wiesz Karola ze nie.. jest naprawde super.. kupiłam poscielke do niego bo mały w nocy bedzie spał w nim obok łóżka.. i ciągle czekam.. dzis minał mi termin porodu z usg i nic.. jak sie dłuży..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry