reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Heh ja tez mam wade wzroku ale przy tej sie cc nie robi:(
Co do przygotowan to my postanowilismy ze komody kupowac nie bedziemy tylko zdejmiemy lustra z toaletki i tam uzadzimy cala szfke dla malej:) bedzie odrazu kolo lozeczka i pod kolor i ksztalt mebli :):)

aha popatrzcie:
http://www.babyland.pl/promocje.htm

reklama
GŁuszek to łóżeczko jest bez szuflady, a my chcemy z szufladą.
Ale wiem, że na Allegro mozna znależć taniej- ja podałam cenę ze sklepu. Będziemy się jeszcze rozglądać. :laugh:

głuszek - ja też mam dość sporą woadę wzroku . Mam - 5,00 - u okulisty jeszcze nie byłam, pójdę ok 30 tygodnia.
A to że mnie kręgosłup będzi ebolał w ciąży - to też wiedziałam - normalnie mnie po 8 godzinach siedzenia w pracy zaczyna pobolewać. Na razie po tym zwolnieniu to mi prawie przeszło - trochę boli.

My z mezusiem bylismy ogladac akcesoria dla maluszka i pani bardzo polecala materac do lozeczka Uranos: sprezynowo-piankowo-kokosowy.
Slyszalyscie cos o nim? :)

Moi rodzice rozgladali sie ostatnio za wozkiem i pani w sklepie byla przekonana co do Implasta 4XL. Stwierdzila, ze kazdy inny wozek w porownaniu do tego sie nie umywa ??? W kazdym razie moi rodzice sie zakochali w tym wozku i nawet cena ich nie zraza (oni sponsoruja ;)). Musze go dokladnie poogladac z kazdej strony i moze znalezc jakis tani sklep?

A+T cena nie jest wysoka no chyba ze w sklepie :)
niewiem czy pamietasz ale ja bardzo o nim marzylama le nie slyszalam ostatnio dobrych opini:(:( nawet ktoras z dziewczyn dala mi tu link i pisaly o nim straszne rzeczy....tak wiec uwazam ze szkoda kasy...
No i ponoc spacerowka jest dosc mala i cisna i dziecko wcale nie korzysta z niego do 3-4 roku...tylko nawet w wieku 2 juz nie moze:(
a szkoda bo mi tez baaardzo sie podoba:)

ja też myślałm o tym wozku - ale zrezygnowałam - jest mało skrętny - ma słabe hamulce, Wygląda dość potężnie. Spacerówka moim zdaniem jest ok. Ale zauważ,że on ma skrętną przednią oś, której nie mozesz zablokowac i dlatego uważam że niezbyt wygodnie się go prowadzi.
Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.
Polecam ci inny wozek - kosztuje bardzo podobnie - a jest lżejszy, ma dwa przednie skrętne kółka i nieco większa spacerówkę i gondolką (ma trochę gorsze wywietrzniki i musisz kombinowac z parasolką ale coś za coś
http://www.xlander.com.pl/pl/
model XA

W maju ma wejść nowy wózek IMPLASTA-Volant, może będzie lepszy od Drivera. Wygląda dość zabawnie, zwłaszcza czterokolowiec, bo ma dwa duże koła i dwa małe, ale nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce.

Ja jestem na 100% zdecydowana na Deltima Fokusa. Cena przystępna i ma wszystko czego potrzebuję, łącznie z możliwością przewożenia gondoli w samochodzie, a na fotelik przesiądziemy się po miesiącu lub dwóch, ale kupimy go od razu. Na pewno w komplecie wyjdzie taniej. Również waga Fokusa jest nienajgorsza w porównaniu z innymi-waży 14kg.
Wydaje mi się że nie ma co zwracać uwagi na spacerówki w tych wielofunkcyjnych, bo po roku każda kupi chyba jakąś lekką spacerówkę.

reklama
A mnie sie podoba to łóżeczko - ma szufladę, można w nim kołysać dziecko, albo zablokować i wtedy jest zwykłe łóżeczko. Nie trzeba nic przekładać ani dokręcać, żeby były płozy i chyba jest stabilniejszy niż taki tylko na płozach. Co sądzicie? Cena ok. 387 zł. (na razie tylko w jednym sklepie widziałam cenę).
http://www.klups.pl/szablon.php?z=11&t=lozeczka&p=lozeczka

Do góry