reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

nie wchodzi mi ta stronka :( a szkoda
A+t mam do ciebie pytanko a propos Premiera - nie odstrasza cię ta wąska spaceróka - 33 cm to chyba troche mało, nie uważasz?

reklama
głuszek pisze:
A+t mam do ciebie pytanko a propos Premiera - nie odstrasza cię ta wąska spaceróka - 33 cm to chyba troche mało, nie uważasz?
Wiesz co, nawet nie widzialam na zywo jeszcze spacerowki :( Ja w ogole jeszcze na nic nie jestem zdecydowana - ciagle za malo wiem :( Wkurza mnie to, ale boje sie na razie ruszac z domu i wole troszke polezec, zeby odreagowac to wszystko i nie kusic losu...

Głuszek nie wiem czy 33cm to wąska spacerówka. Powszechnie za najlepszy wózek spacerowy uważany jest Peg-perego Atlantico z zachwalaną "szeroką" spacerówką na 35cm! Wg mnie 2cm to nie taka straszna różnica. Myślę że w zimę dziecko spokojnie się w niej zmieści.
Poza tym zalożę się że za rok o tej porze (na może trochę później) wszystkie zaczniemy oglądać się za lżejszymi i bardziej praktycznymi spacerówkami niż te z wózków wielofunkcyjnych. Taka kolej rzeczy :)!

Lilith bylam w tym sklepie co pisalysmy, ale powiem ci ze nic specjalnego. Dla porownania zwykle pieluszki tetrowe kosztuja tam 2,10 a okrycie kompielowe 36zl., komplet poscieli z ochraniaczem i baldachimem 295zl.

Gratuluje zakupu! Również mam nadzieję że będziesz zadowolona.
Witaj w klubie deltima :), ja jeszcze nie mam bryki ale myślę że zdania nie zmienie.

reklama
Do góry