reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Tez nie wierze w zadne przesady.... trzeba by miec worek pieniedzy zeby wszystko kupic dopiero po urodzeniu sie dzidzi.
Lilith ten przewijak kupilam na allegro, uzywany za 16,80zl.

reklama
Jeżeli chodzi o przesądy, to ja niestety nie mogę wcześniej kupić wózka :( podobnie jak basiek wpłacimy zaliczkę i odbierze mąż po porodzie :) Też już spotkałam sie z pytaniem dlaczego kupujemy już ubranka :p wiecie ale jedno jest kupić a drugie to przecież trzeba to wszystko wcześniej wyprać i wypasować. I kiedy to wszystko zrobić? Już widze mojego męża jak prasuje wszystkie ciuszki i do tego wszystko pewnie byłoby w jednym kolorze ( zafarbowane) - normalnie tragedia ;)
Ja chyba gdzieś za dwa tygodnie będę robić pranie i prasowanko. Mąż będzie prasował pościel i pieluchy a ja resztę. :) Fajne takie przygotowania :)
Kropecka, sliczna pościel, pasowałaby do mojego pokoju ;) . Wogóle to musisz się okropnie cieszyć, tyle zakupów naraz ............... :)
Agusia - superancki ten przewijak, polowałam na taki w sklepie ale nie udało mi sie takiego znaleźć, więc poluje nadal :) :laugh:

Ale sie ruszylo u wszystkich z zakupami :)
Kropecka - bombowe zakupy. Sliczny kacik dla malenstwa. Dziwnie jest (ale cudownie) miec juz lozeczko z posielka i wszystko gotowe dla bobaska, nie? Mnie rozbraja wciaz widok naszego pokoiku da malej :)

no ja sie napatrzec nie moge, chociaz posciel jak juz pokaze ja Mackowi to schowam zeby sie nie zabrudzila albo co, tym bardziej ze te koty chca sie wszedzie wciskac i musialabym dodatkowo wytezac uwage zeby nie dotykaly poscieli :)

reklama
Wedlug mnie lepszy jest taki 0-13kg, bo pełni też funkcje nosidełka, a potem taki 9-36kg. Ten 0-18kg to tylko przypiąć do samochodu i koniec, dziecko musiałabyś na rękach przenosić.

Do góry