reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
a ja dalej bez wózka i jak by tego było mało to remontują mi balkon i syf w całym mieszkaniu ja nie wiem jak oni to robią!!! kraw mnie zalewa! dziewczyny powiedzcie mi co z laktatorem jaki kupić i czy jest to aż tak niezbędne???!

Tamarunia tak mi sie wydaje o tych samych, ja tak wyczytałam ze 3razy,

Ja na początku tez bede w domku ale jak dedzie pokarmu na tyle aby zamrozic i przechowac max pól roku w lodówce to czemu nie... zawsze to dłuzej i nigdy nie wiadomo czy sie przyda a miec zapas nie szkodzi..

pisze jak bym miała mleczarnia zostać ;D ;D ;D

no ja pogrzewacz juz mam i to dobra sparwa,a wypazacz rowznie,wiem ze mona sie bawic i garnkach to robic,ale po co.....wygodna sie zrobila,hihihi
A z odciaganie mleka to jeszcze sam niewiem jak to bedzie,jak stwierdze,ze potzebny bedzie laktatora to kupie,ale narzie sie wstrzymuje

a ja cora bardziej sie denerwuje,ze nie zdaze z remontem,juz polaowa miesciaca niedlugo,teraz swieta wiec nic nie zrobimy,potem maz bardzo zajety bo ma dwa powazne zlecenia,kurcze musze go przycisnac aby za dwa tygodnie pomalowal w kocu pokuj i zamowil sofe,szkoda mi go bo ma tyle na glowie i zakretu nie moze zlapac o wszystkim mylsi,a tu jeszcze ja mu caly czas susze ucho,no ale co nalzey musi byc zrobione.Mowie wam tak zla chodze z tego powodu,wy tu juz przwie przygotowane a ja tak do tylu

maxin my tez jeszcze pokoj mamy nie gotowy nawet nic nie zaczete!!!!!wiec nie jestes sama a ja mam juz na suwaczku troche blizej do porodu i sie nie stresuje bedzie ok

nie martw się maxin...ja co prawda pokoik dla dzidzi mam gotowy,bo po prostu wprowadzi się do ewy:)tylko muszę dywan tam,właściwie wykładzinę wyprac:)ale za to mam łazienkę rozgrzebaną:)kuchnię,że pożal się boże(Szafki z kuchni stoją sobie w przedpokoju:)duży pokój do remontu,bo Ewa zrujnowała razem z psem-Ewa pomalowała,pies wydrapał dziury:)w sypialni póki co jest magazyn:)no i oczywiście przedpokój też do remontu:)))ale jakoś specjalnie się nie stresuję,bo powoli się przyzwyczajam:))))a kropecka i heksa mogłybyście pokazac te karuzelki???z góry danke sehr:)

reklama
Do góry