reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Gosiek fajny ten wózeczek.Sorki za te skasowane wiadomości, ale ciągle pracuje nad uruchomieniem u mnie funkcji odpowiedzi, ale już tracę nadzieję...:((((((((

Dzięki dziewczyny :laugh2:- porobiłąm trochę zdjęć na dworze z wózeczkiem - ale chyba już dzisiaj ne wkleję - bo jutro ide do pracy a jeszcze muszę się dokończyć pakować.
o co chodzi z ta funkcją odpoowiedzi - przecież jest odpowiedź ?

Wkleję tylko jedno zdjęcie - potem resztę

hej my tez już kupilismy lekka spacerówke, którą moge cały czas wozic w samochodzie. Duzy wózek tylko zabiramy w teren.
My zdecydowalismy się na Bebe Comfort(hmm nawet nie pamietam co to za model...)jest lekki i fajnie się składa, kolor ostatecznie może byc, lekko wrzosowy...mam nadzieję, że Maniutek pojeździ nim do 3 go roku zycia :-)

co do chusty to strasznie dziwne co piszecie...ja mam z RED CASTLE i jest do 12 kg...mala jest juz noszona w pozycji na biodrze .moze do 6 tyg jest zalecana pozycja hamakowa??? bo nawet ten terapeuta poleca wlasnie chusty....ja wkazdym razie jestem z niej zachwycona i Judi tez:) jak chce siedziec tak ma jak chce lezec tez:)

A czy ktoras ma wozek z Qiunny Spidy sx??? my juz postanowilismy ze kupimy ten wozeka le wsumie nie slyszalam od zadnej z dziewczyn o nim opini....

ale moge polecic Inglesine zipp chyba .dosc droga ale jest super!! kolezanka ma i naprawde super sie prowadzi itd:):)

reklama
heksa to super :-) Ja na szczęście nie muszę kupować ani wózka ani fotelika :-)
Mamy w sumie 2 wózki i jeden ten lżejszy mam w aucie jak jedziemy na zakupki do centrum, a drugi jest w domu i na spacerki. Foteliki mamy po Karolinie, także spoko.

Do góry