reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Agacina- ja musze miec i gondolke i spacerówke i fotelik dlatego ze uwarzam iz fotelik jest do samochodu a nie do tego by dziecko w nim wozic,przekonałam sie na córci nie dosc ze musiał w tym foteliku siedziec w trakcie jazdy autem to jeszcze podczas zakupów czy wycieczek kilka godzin i nie bardzo jej sie to podobało bo wiadomo miesca tam duzo nie ma ,dlatego jak dokupiłam jej gondolke to mogłam 10h jezdzic i nie marudziła............ teraz juz tego błedu nie popełnie nie popełnie...............:tak::tak:

ehhh musze sie napalic na jakis inny wózek ale ciezko oj ciezko.....

reklama
Gondole bede miala na pewno, bo M. nie da mi nie kupic :) faktycznie w foteliku dziecko moze jezdzic tylko 2 godziny.
Jak to dobrze posluchac doswiadczonej mamy :)

Ciekawa jestem ile u Ciebie w miescie iCandy kosztuja. Licze na male promocje po Swietach. Moglabym sie nie przeliczyc ;)

Futrzaczku a ogladałas juz albo miałas doczynienia na zywo? jaki model?Ja stwierdziłam ze ten wozek ma wszystko co trzeba,przekładana raczke(spacerowke i gondole tez) ,coprawda nie ma skozanej raczki ale tez nie jest ona z pianki ktora szybko sie rozwala,raczka jest regulowana (szkoda ze nie teleskopowo ale u nas nie ma wielkich roznic we wzroscie to damy rade)pasuje MC,pompowane chociaz 2koła,duuuzy kosz na zakupy,jest Polski i ponoc nie ma problemu z serwisem(2lata gwarancji) i do tego rozsadna cene a ten model Vedi mimo niemałej wagi jest niesamowicie zwrotny,a ile maja kolorow do wyboru;)Mam tylko jeden problem bo mało jest ich uzywanych a M niechce zgodzic sie na nowy:(

oglądałam na żywo Bartatinę ... interesują mnie tylko wózki z 4 pompowanymi kołami i bez obracających się kół... prowadzi się dobrze ... nie obijam nogami o wózek podczas chodzenia... wydaje się troszkę badziewiaste mocowanie gondoli do stelaża ale z drugiej strony żadnych złych opinii na ten temat nie słyszałam (a ja tak po prostu mam...jak widzę coś plastikowego to mnie skręca) ... gondola jest duża ale mam wątpliwości czy w lecie dziecko nie będzie się w niej pocić...wydaje mi się że ten wywietrznik jest mizerny ... ale z drugiej strony też na ten temat nie doczytałam się złych opinii więc chyba jestem przewrażliwiona:-) ... wygląd wózka mnie nie powalił ... po prostu zwykły wózek...mimo ogromnego wyboru kolorów dla mnie szału dizajnerskiego nie ma:-) ale akurat to jest najmniejszy problem...wózek jak wózek... ma być praktyczny i zdać egzamin podczas użytkowania:-) gdybym miała na to więcej pieniędzy to pewnie bym powybrzydzała:-) ... pod względem dizajnu fajniejsze i z jeszcze lepszym koszykiem na zakupy wydają się być wózki Roan Marita jednak do nich MC nie pasuje a foteliki do nich nie zdają egzaminu pod względem pocenia się dziecka ( a przecież nasze dzieciaczki głównie w lecie będą z nich korzystać). Dopiero mieliśmy jedno podejście do wózków...pewnie w niedługim czasie wybierzemy się do sklepu ponownie by pooglądać:-)

Ola, my oglądaliśmy na żywo Jedo. W piątek jadę zamawiać. W moim otoczeniu jest to dosyć popularna firma i na razie nie spotkałam się z negatywnymi opiniami. Mi najbardziej podoba się Bartatina, ale ze względu na komfort manewrowania jednak będzie Fyn. Rączka rzeczywiście nie jest teleskopowa, ale ja mam 176cm, mój mąż 2 metry i w zupelności wystarczyło takie rozwiązanie jakie jest :-)

Co do ''dizajnu'' to fakt dla mnie to tez nie jest szczyt marzen;-) ale fundusze sa okrojone:zawstydzona/y: zreszta po co dawac za cos dwa razy drozej tylko za nazwe firmy:tak:
Nie wiem jak w bartatinie ale vedi ma trzy rodzaje gondol:tak:
Własciwie to nie znalazłam w necie ani jednej złej opini;-)
Pabella fyn maja moi sasiedzi,tez jest fajny ale wydawał mi sie ciezszy i mniej zwrotny,no i nie bede ukrywac vedi ma troszke ''fikusniejszy'' wyglad;)

Ostatnia edycja:
Pabella fyn maja moi sasiedzi,tez jest fajny ale wydawał mi sie ciezszy i mniej zwrotny,no i nie bede ukrywac vedi ma troszke ''fikusniejszy'' wyglad;)

Szczerze mówiąc to sama też myslalam, że Fyn jest cięższy od Vedi ze względu na wszystkie 4 pompowane koła i bardzo się zdziwiłam jak porównałam wymiary i wagę :-D No ale mi właśnie podobają się te "cięższe" z wyglądu wózki, dlatego pierwszym wyborem była Bartatina i Roan Marita :-)

Właściwie, to w ogóle wybor wózka nie był jakimś ciężkim procesem - może dlatego, że robilam to jeszcze pracując. Teraz mam więcej czasu na bzdury i nad samymi butelkami rozmyslalam chyba z tydzień :-D

reklama
Do góry