reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Trafiały się i tańsze tylko jakoś wtedy jeszcze sie nad tym za bardzo nie zastanawiałam. Teraz patrzę że ten z licytacji i ten co Mili wysłała to taki sam;) więc nie ma co licytować więcej niż 650zł skoro jest taki sam... Przejdziemy się jeszcze do komisu tak jak Papcia mówi bo najbezpieczniej;)
Mili na pewno ktoś znajomy podbija;)

reklama
tym bardziej że tam jest już 5 chetnych a licytacja jeszcze 5 dni więc napewno cena pójdzie mocno w góre

u mnie w komisie to są wóżki cudenka za śmieszną kase głupia byłam że odrazu tam nie poszłam

Papcia to oddaj jej i powiedź że jednak Ci się nie podoba;) ja tak miałam z łóżeczkiem jak Ty. Chciałam kupić od koleżanki 200zł chciała a nagle wymyśliła 400zł i dobrze że tak wymyśliła bo mam teraz za 155zł z materacem i gdzieś jej ofertę...

Ewi a widziałas ten wozek kiedys na zywo?bo ja zastanawiałam sie nad tym tako albo jedo ale tako nie widziałam u nas...
My tez mamy na oku nasz wybrany na aukcji ktora sie dzis konczy ale nie było na niego jeszcze chetnych a dzieki temu ze jest bardzo blisko nas to najpierw zapytalismy czy mozemy go zobaczyc;)Trzymajcie kciuki zeby sie udało;)

Ewi- no to faktycznie dobrze z tym łóżeczkiem zrobiłaś. A wózek sama widzisz w jakich cenach chodzi.

Papcia-
a w tych Twoich magicznych komisach nie ma czegoś może dla bliźniaków????????

Ola-
ja widziałam te wózki na żywo- sa super wytrzymałe- u nas w sklepach polecają ta firmę i ja chce taki sam wózek tylko Tako Jumper Duo wiec wiecie co zrobiłam. Poszłam do sklepu, wywlekłam dwa Jumper pojedyncze postawiam obok siebie i miałam porównanie:)

Ola widziałam w sklepie i koleżanka ma więc paradowałam z nim po mieście i wszystko mi pasowało;) może nie jestem wybredna hehe ma jedna wadę że trochę waży ale uważam że jak za tą cenę jest super:) Pozatym po co inwestować w wózek za wielkie pieniądze skoro np. gondola i fotelik tylko na kilka miesięcy. Jedynie spacerówka na dłuzej. Później w gondoli maluch nie chce leżeć a z fotelika wyrasta.

Mili w tej mojej licytacji spacerówka nie była używana wcale a na niej mi najbardziej zależy. Fotelik to tylko do auta to kto go bedzie widział jaki jest a gondola kilka miesięcy i do piwnicy...
A dla bliźniaków wczoraj widziałam tako za 999zł bordowy 3 w 1 ale coś go teraz znaleźć nie mogę:(

Mi się podoba ten w ciemnym różu;) ale M powiedział że nie bedzie z takim różowiastym chodził i zgadza się ewentualnie na czerwony hehe

http://allegro.pl/tako-jumper-x-nowy-stelaz-51-kolorow-gratisy-i1352562964.html

Ostatnia edycja:
Ewi- za 999zł to ja się wcale nie dziwie ze go już nie ma. standard z tym modelem. Nawet jak były nieraz za 1200 3w1 to były raptem dwa dni i znikały. A co do Twojej spacerówki to nie masz żadnej gwarancji ze nie była używana poza tym ja to myślę ze szybciutko przejdziecie na zwykła spacerówkę- bo jednak gabaryty się mocno różnią.

Mili a Ty szukasz na allegro używanego? bo jak tak to mogę krzyczeć jak zobaczę;) nie mam gwarancji że nie używana to fakt... W sumie mam jeszcze troche czasu to pośledzę aukcje. Żałuję tylko że nie kupiłam tego jampera jak miał gość wyprzedaż po 1050zł 3 w 1 bo teraz ma już po 1200zł. Najpóźniej w połowie lutego chcę go mieć!

reklama
Ewi- nówka TJD 3w1 kosztuje 2200zł!!!!!!!!!! a używka średnio po 1200-1400:) i tylko używka mnie interesuje. Jak do polowy stycznia żadnej nie kupie to kupie za ok1000 nówkę ale z innej firmy i tylko 2w1:(:(

Do góry