reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

No ja jakos nie miałam szczescia widziec na zywo tako dlatego konczy sie na jedo,a co do koloru to jak byłam przeciwna na czarny wozek tak ten z aukcji jest czarny ale ma troche czerwonych wstawek;)

reklama
też mi właśnie wpadł w oko ma ładny kolorek i na zniszczony też nie wygląda a napisz do nich albo dryndnij może dogadacie sie z ceną i zakończy aukcje przed czasem

reklama
To teraz zrobimy ankietę:) który kolorek Wam się podoba:)
Dodam ze moge sobie w tych kolorkach wybrac nasz wózeczek:) i wrzuciłam tylko takie ktore sa ciekawe...choc przyznam ze przemawia do mnie turkusik:)
2.jpg5.jpg23.jpgbez4.jpg1.jpg

albo cos z tej stronki bo ja sie nie mogę zdecydować:(:(
http://allegro.pl/wozek-mikado-duet-dla-blizniat-wys0zl-gratisy-i1352348059.html

Ostatnia edycja:
Do góry