reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Ale ten wozek na pewno szybko sie sklada, wiec przed drzwiami szybko poskladasz, malego w garsc z gondola tudziez fotelikiem i jedziesz.
ale faktycznie musi byc malutka ta winda. Przeciez nie bedziesz go targac na 5 pietro

reklama
Kasiulka no to faktycznie problem :wściekła/y:, o czym oni myśleli jak projektowali tą windę, przecież na piąte piętro z dzieckiem pod pachą i wózkiem i pewnie czasem z zakupami to nie tak łatwo

A ja się wczoraj posprzeczałam z m o ten nieszczęsny wózek, bo jemu się ten mój icandy cherry po prostu nie podoba :no:, w końcu się wkurzyłam, bo to przecież ja go będę częściej używać a nie on :wściekła/y:

no cóż, nie wiem jeszcze jak opatentuje ten problem, czy właśnie składać ten wózek i rozkładać na dole czy odpinać kółko jedno żeby się zmieściło...i nie wiem o czym ludzie myśleli jak budowali te kamienice i winde!!! jak narazie w tej kamienicy mieszkają sami emeryci więc tylko ja mam ten problem :( no nic, pożyjemy zobaczymy...ale wózka nie mam zamiaru zmieniać bo mam jakąś glupią windę!

Kasiulka no to faktycznie problem :wściekła/y:, o czym oni myśleli jak projektowali tą windę, przecież na piąte piętro z dzieckiem pod pachą i wózkiem i pewnie czasem z zakupami to nie tak łatwo

A ja się wczoraj posprzeczałam z m o ten nieszczęsny wózek, bo jemu się ten mój icandy cherry po prostu nie podoba :no:, w końcu się wkurzyłam, bo to przecież ja go będę częściej używać a nie on :wściekła/y:

u nas K. mowi nie 3kolowcom. Mimo,ze ja bede chodzic z tym wozkiem nie on i to ja wiem co chce i co potrzebujemy..

Ja wczoraj przejrzałam 20 stron alegro w poszukiwaniu uzywanego wozka z naszymi ''priorytetami'' i w cenie na nasza kieszen i nic nie znalazłam co bybyło w 100% idealne a wiec tylko utwierdziłam sie znowu w delti emu,on ma tylko jedna wade-koła piankowe ale cos za cos;)
Kasiula a nie masz gdzie zostawic samego stelaza na dole? swoja droga to ile osob wchodzi do tej windy?

ola.80 - nie mam, niestety...po 1sze to nie ma miejsca, a po 2 staruchy sie czepiają o wszystko ( sorry za wyrażenie ), nawet jak wycieraczka jest krzywo, albo drzwi za mocno trzaśnięte :( dupa blada :( a do windy wchodzi na luz 2 osoby, lekki ścisk 3, a 4 max ścisk często nei da rady pojechać :)

Kasiula widzisz tak juz jest ze starymi sasiadami;) winda to faktycznie mikrusia,to chyba w starej kamienicy taka recznie zamykana na podwojne drzwi i z krata?

reklama
taaaak...kamienica jest przedwojenna, tragedia, odnowili kilka rzeczy ale na winde nie starczyło, od kiedy pamiętam ( bo babcia tam kiedyś mieszkała) była taka malutka winda, i rzeczywiście, jest podwójna, zamykana ręcznie, ale nie z kratą tylko jakieś podwójne drzwi, porażka jednym słowem :)

Do góry