reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

W zimie w mieście parasolki sprawdzają się w porządku. Chodniki raczej odgarnięte, lodu mało. Nasze coneco traffic sprawdziło się super. Gorzej było w parku kiedy alejki zaśnieżone i mnóstwo lodu, ale też daliśmy radę. Jednak uważam, że jak któraś ma możliwość używania w zimie jeszcze większego wózka, to będzie wygodniej. Do naszej parasolki było dodane okrycie na nózki

reklama
Ja mieszkam prawie na wsi choc to nowe osiedle i niby sa chodniki odsniezone ale na spacer czesto ide w pole wiec parasolka by sie nie sprawdziła a parasolke z okryciem na nozki to ktoras z dziewczyn nawet wrzucała linka.

Ja kupiłam dokładnię taka samą jak ma Scarletka jak mi nie przypasi to dostanie manto hehe ale wydaje mi sie że na zime to i tak duża spacerówka od wielofunkcyjnego chociażby ze względu na koła bo te małe pipcie od parasolek to tylko po odsnieżonym chodniku

malina - pewnie myślisz czy inwestować w siedzisko mutsy czy od razu parasolka...moim zdaniem poszukaj używanego siedziska, będzie wygodniej i w zimie i końcem wakacji np. po plaży, bo po piachu małymi kółeczkami to ciężko...

Dziewczyny doświadczone w parasolkach - poradzcie proszę - jak parasolka sprawuje się jesienią i zimą??

Pytam, bo nie mam siedziska do spacerówki, a kosztuje tyle co parasolka i zastanawiam się, czy nie pozbyć się tej ciężkiej kobyły Mutsy, a zaopatrzyć się w parasolkę, tylko czy ona da radę ZIMĄ?? Jasiek będzie już dobrze siedział, więc chyba nie widzę minusów..

Moje zdanie znasz Malinko. Wg mnie parasolka wogóle jest ok u dziecka juz dobrze chodzącego, które wiecej chodzi niz w niej jeździ. A dla leniuszków i tak najlepsze są spacerówki z duzymi pompowanymi kołami bo np. 12 kg dziecka w parasolce pchać nie jest łatwo, złaszcza jesli pogoda bądź chodnik nie współpracują

Ostatnia edycja:
Moje zdanie znasz Malinko. Wg mnie parasolka wogóle jest ok u dziecka juz dobrze chodzącego, które wiecej chodzi niz w niej jeździ. A dla leniuszków i tak najlepsze są spacerówki z duzymi pompowanymi kołami bo np. 12 kg dziecka w parasolce pchać nie jest łatwo, złaszcza jesli pogoda bądź chodnik nie współpracują

dlatego ja pomyślę o takim zakupie około 2 roku życia, może ciut wcześniej

Dobra, to ja się w końcu zdecydowałam, naoglądałam się tych parasolek w sklepach u nas i jakoś dla Jaśka to za szybko na takie siedzenie, Vetka miała rację, że dziecko musi dobrze siedzieć :) Znalazłam więc siedzisko do tego mojego drożyznowatego wózka i w sumie za zestaw: siedzisko, torba, parasolka, folia i przykrycie na nóżki zapłacę 675zł uff Przynajmniej Jaśkowi będzie wygodnie :) A ja znów musze odłożyć fryzjera, bo będzie cieno z kasą hahaha

reklama
Dobra, to ja się w końcu zdecydowałam, naoglądałam się tych parasolek w sklepach u nas i jakoś dla Jaśka to za szybko na takie siedzenie, Vetka miała rację, że dziecko musi dobrze siedzieć :) Znalazłam więc siedzisko do tego mojego drożyznowatego wózka i w sumie za zestaw: siedzisko, torba, parasolka, folia i przykrycie na nóżki zapłacę 675zł uff Przynajmniej Jaśkowi będzie wygodnie :) A ja znów musze odłożyć fryzjera, bo będzie cieno z kasą hahaha
Malinko, cena całkiem przyzwoita jak na taki zestaw i na pewno bedziesz zadowolona. Potem sprzeszasz wszystko w zestawie i kupisz porządną paralonke np. MacLarena. Ja na codzień tez na 100% bede urzywać spacerówki od maxi cosi, ten mój nabytek to na razie na wakcje do samolotu i ewentualnie do samochodu bedzie a potem sie zobaczy

Ostatnia edycja:
Do góry