reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Ja sobie tak pomyślałam patrząc na wózki z takim plastikowym obudowanym podnóżkiem jaki ma np. wspomniany przez Zuzę ZAPP 2012, że to nie jest wózek na dłużej, bo dziecku nogi przecież urosną i będą mu z tej aluminiowej obudowy potem wystawać. Dlatego ja stawiam na typ wózka z rozkładanym miękkim podnóżkiem plus taka taśma pod nogi dla starszego dzieciaka. A mój typ (niestety z tych droższych, ale to będzie prezent od całej rodziny i chrzestnych na 1 urodziny Mai) to Peg Perego Pliko Mini. Na kolana powaliła mnie waga (ważna bo mieszkam na 3 piętrze w bloku bez windy) i sposób składania i rozkładania wózka. Zobaczcie :)
2011 Stroller - Peg Perego Pliko Mini - Official Video - YouTube

My po długich debatach z mężem w końcu się zdecydowaliśmy :) Śledziliśmy dużo wątków na forach, byliśmy w sklepie oglądać wózki na żywo i w końcu wybraliśmy :) Bierzemy solarisa z bebetto, tak jak chcieliśmy na samym początku ;) Dalsze poszukiwania okazały się niepotrzebne, no ale chyba potrzebowaliśmy się utwierdzić w przekonaniu o słuszności decyzji :p
Zamówiliśmy wózek przez internet w ich sklepie i czekamy na przesyłkę :)

maagnoliaa, a jak cenowo przedstawia się taki solaris?

My szukamy spacerówki dla Jaśka. Takiej, która poradzi sobie na spacerze w lesie:tak: Bo nasza obecna spacerówka piękna,ale w lesie to można postać najwyżej:-( Nadaje się chyba tylko na proste chodniki. Poza tym chcemy kupić wózek, który można spokojnie zostawić w bloku na klatce bez ryzyka, że zaraz ktoś go "pożyczy":crazy:

maagnoliaa, a jak cenowo przedstawia się taki solaris?

My szukamy spacerówki dla Jaśka. Takiej, która poradzi sobie na spacerze w lesie:tak: Bo nasza obecna spacerówka piękna,ale w lesie to można postać najwyżej:-( Nadaje się chyba tylko na proste chodniki. Poza tym chcemy kupić wózek, który można spokojnie zostawić w bloku na klatce bez ryzyka, że zaraz ktoś go "pożyczy":crazy:

Łącznie z przesyłką już wyszło nas 1 200 zł. Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie :-)
No drogi leśne nie należą do najłatwiejszych. Chyba wózek z dużymi, solidnymi kołami byłby tutaj najlepszym rozwiązaniem

Czy któraś z was miała możliwość obejrzenia na żywo Cosatto Swift Lite Supa?
Zaczęliśmy intensywnie rozglądać się za spacerówkami. W sklepach praktycznie nic nie ma.. Same zdjęcia z internetu to dla mnie malo, bo ze względu na nasz wzrost musimy się do wózka "przymierzyć". Na razie skłaniamy się ku Maclarenowi xlr. Espiro Magic ma znowu kuszącą cenę, a te Cosatto są taaaakie urocze :-)

reklama
Do góry