reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

reklama
Witam :-) Poczytałam sobie Wasz wątek na który weszłam jakoś tak przypadkowo ;-) Niektóre posty np. o pomysłach Waszych mężów nieźle mnie rozbawiły :-) Wyszedł Wam bardzo fajny wąteczek!!!:tak:
A ja Wam podsuwam jeszcze dwa, moim zdaniem piękne imionka :-) Pierwsze imię to mojej kochanej córeczki czyli MARIKA :-) a drugie które też mi się bardzo podoba to ANIKA. Może którejś z Was się spodobają ;-)
Powodzenia i trafnych wyborów imion!!! :-)

ines marika ladne imie nawet je rozwazalam ale to wegierska odmiana .. marii ;-)i dlatego mi przeszlo ...

a mi ta nicola choc ladna ostatnio jakos nie pasi ... jakos zaczelam myslec ze dzieci przeciez w jakims stopniu do rodzicow podobne a ja ni w zab na nicole nie wygladam ... probuje tez sobie martyne jako nicole wyobrazic i tez mi nie pasi ...
no i wczoraj mielismy z mezem olsnienie o 1 w nocy ... dzis dolsnienie i tak mamy dwa nowe typy ... powiem ze scisla czolowka ... ale na razie cicho sza ;-)...

.isunia dawaj dawaj te imiona:-p:-D my też nie mogliśmy się zdecydować ale jak Piotrek z błyskiem w oku oznajmił "Daria" to po prostu u nas też było olśnienie i pomyśleliśmy że to jest perfect:tak: .

Karolina imie Daria strasznie sie Arturowi podoba no ale ma- r- i Misiek kalecy. Boziu zeby mi te moje dzieci r wymawialy:szok:. Cale rodzenstwo Artura ma problem wiekszy lub mniejszy.

Oj dziewczyny, a u mnie dalej pustka w glowie i mala na razie bezimienna.Najgorsze, ze jakos nie mam weny zeby poczytac jakies ksiegi imion i cos tam poszukac:no:

isunia no co Ty nie zdradzisz nam tej tajemnicy???;-)

ines-przypomnialas mi, ze znalam tutaj taka pania Marike, ona jest armenka, bardzo fajna babka i imie tez fajne...heh...moze nad nim pomysle ;-)choc nie, lepiej nie...jeszcze moj maz pomysli, ze nasze dziecko moze miec cos wspolnego z takim jednym, przystojnym armenczykiem co sie we mnie bardzo kochal hehehe, ale to bylo juz cale wieki temu niestety...:-)

karolinna- Lena i Daria- super polaczenie, krotko, zwiezle i na temat, nie??

kama, tampeza- u nas podobnie...ja tam mowie do malej...niunia i juz...choc coz...jakies to imie w koncu trzeba bedzie jej w urzedzie zapisac hehehehe
Caly czas siedzi mi w glowie ta Hanna i Julia....ale ta Hania tutaj troche odpada, bo belgowie i tak mowili by do niej Ana, wiec nie bylo by Hani tylko Ania...

ale wsztrzymam sie jeszcze....bo moze na kolejnej wizycie gin jednak powie...a co do plci........to jak juz mowilem..jest sliczny chlopiec................ZARABIE GO WTEDY JAKIMS wziernikiem brrrrrrrrr. tyle sukienek nakupowalam........
bo tak skrycie.....meczy mnie to....caly czas widzil siusiaka, a nagle co??byl i znikl???:szok::-D
jej....a moze tam siedza sztuk dwie???:szok::-D:-D

ajako no wlasnie co do plci ... niby na 100% powiedzial ze dziolcha, nawet cipcie pokazala ... ale to nigdy nic nie wiadomo ... zobacze to uwierze - jak tomasz ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
:zawstydzona/y: ....odwidziała mi się Nadia.....:-:)sorry2:
Mam do wyboru jeszcze Tamarę, Łucję, Adę, Patrycję, Dagmarę no i Maję - co do której najbardziej sie skłaniam.....
Wczoraj teściowa do brzuszka powiedziała "Nadyjka"......:szok::wściekła/y::no::dry: bbbllleee...... coś strasznego.....odechciało mi się.....:no:

Do góry