reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Alicja i Patrycja - to według mojego Ł były tylko rozważania teoretyczne i nie chciał mi się wtrącać skoro tak sobie wtedy uplanowalam. Fakt nic nie mówił ze się zgadza, ale i nie mówił że odpada.

W każdym razie już od dłuższego czasu pisałam, że imion nie mamy bo mój się zbuntowal ;)

Wioletta to moja teściowa - no więc, skoro Jagoda ma to drugie po mojej babci, Weronika drugie będzie miała po mojej babci i mamie bo obie Ewy no to nie wypadało się nie zgodzić na Wiolette.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Przede wszystkim to drugie imię wiec praktycznie nie ma żadnego znaczenia. Ale u nas wszyscy je mamy więc i nasze dzieci mieć będą :)

A nasza Jagoda na drugie ma Anna.

No ale jakiś postęp mamy!

Moja Weronia ma na drugie Anna :-) Weronika Anna

A Zuza ma Gabrysia - Zuzanna Gabriela :-)

Ja lubię po dwa imiona. Synkowi też dałabym dwa no ale przecież prawosławni nie dają...

reklama
Do góry