reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imie?

My mowimy do malej od sloneczka po gwiazdeczki , Jak sie do niej pieszcze to mowie do niej Dzeni Dzeni Dzeni,Niunia ,niuniusia ,a jak mi troche cisnienie dzwiga to mowie do niej Wielmozna pani prezesowa:tak:

Ja jestem Irena uzywam roznych zdrobnien oprucz IRKA tego nieznosze:wściekła/y:

reklama
hi hi no wlasnie to nick a nie pseudonim....:-D

ja mam na imie Slawa a maz i czesc znajomych tu do mnie mowi Susu

Moje też nietrudno odgadnąć ;-)
susumali: masz bardzo oryginalne imię, bardzo mi się podoba!!! :tak:
A najbardziej byłam chyba ciekawa imienia irtasi, i zastanawiałam się czy może ma na imię tak jak ja - Asia tylko to irt- na przodzie jest dodane? :happy:

A tak poza tym to rozwaliłyście mnie na łopatki Wielkim Kupsztalatorem, Wielką Śpiochowatością i Wielmożną panią prezesową :-D :laugh2: :-D Bombowe!!! :tak: :-D

agusia9915: mój Jacek do Milenki mówi DZIUNIA i ja też nie mam pojęcia dlaczego :confused: :laugh2:

A co mowienia do siebie nikami...Jestem moderatorem na forum dla odchudzajacych i mamy zgrana paczke od chyba 3 lat.Spotykamy sie co kilka miesiecy i mowimy do siebie nikami,nie wyobrazam sobie inaczej:-D.

Tycia: ja kiedyś bardzo dużo przesiadywałam na IRCu i poznałam tam sporo osób z którymi do tej pory utrzymuję kontakt i tak samo mówimy do siebie nickami jak się spotykamy :tak: A najśmieszniej jest zwracać się do koleżanki która ma nicka "taaaaaa" :-D

Najgorzej jak w niku cyferki:-)
Mojego imienia tez nietrudno sie domyslić;-)
Ja byłam ciekawa imienia susumali. Ten nick to taki jak z bajek dla dzieci- Sali mali:-D

No to ja tez sie przedstawie....tylko prosze sie nie smiac bo nie znosze mojego imienia...:wściekła/y:
Jestem Danusia, mowia do mnie przeroznie: danulka, danuska, danka <czego nie lubie:baffled: > nuska tez sie zdarza dlatego taki nick

reklama
Do góry