reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jakie krzesełko do karmienia?

Koleżanka ma chłopców-bliźniaków i kupiła im te drewniane. Pytałam jej o radę i potwierdziła, drewniane są okropne. Kup plastikowe. To które wybierzesz to juz rzecz gustu, ważne by było funkcjonalne. Ja miałam kupic na allegro, a przynajmniej tu wypatrzyłam. Poszłam do sklepu oglądnęłam dokładnie i okazało się, że na allegro z kosztami wysyłki dosłownie różnica 3zł. Kupiłam w sklepie bo na miejscu i gdyby coś to bez problemu załatwię reklamację. Póki co działa bez zarzutów.

reklama
dzięki, tak właśnie zrobię wybiorę się do sklepu i tam na żywo sobie je pooglądam i zdecyduje, mam już mniej więcej rozeznanie co do cen na allegro, zobaczymy jak to wygląda w sklepach

Ja polecam krzesełko http://www.allegro.pl/item623962884_krzeselko_beebee.html

my mamy takie tyle ze czerwone i z 2 kółkami i 2 nastawkami ... siedzisko mozesz rozlozyc (3 polozenia) obnizac (7 poziomów) ... 2 tacki ... podlokietniki ruchome, podnózek ruchomy ... koszyk ... moze i zajmuje sporo miejsca ale wydaje mi sie ze te wszystkie plastikowe to maja dosc spore gabaryty ;-)

Czesc

ja kupilam Chicco Polly 2 in 1 i jestem bardzo zadowolona!! Ladne wygodne i porzadne (wada jest to ze bardzo ciezkie ok 15 kg ale nie masz szans zeby dziecko je rozhustalo!!) ja kupilam uzywane ale wygladajace w idealnym stanie (malo uzywane) i zaplacilam duzo mniej niz za nowe;-)

Polecam Chicco Polly, jest rewelacyjne. Mój synem chętnie w nim siedzi, ma bardzo wygodną wkładkę dla najmłodszych dzieki czemu dziecko siedzi prosto. Ma też super regulowane oparcje, podnurzek na nóżki oraz stolik.Jak do tąd jest jedyna rzecz z której jestem naprawde zadowolona.

my mamy krzesełko do karmenia drewniane i jestesmy z niego bardzo zadowoleni :tak: wybralismy drewniane poniewaz mozna je pozniej rozmątowac i z krzesełka robi sie stoliczek i krzesełko :-)

My mamy drewniane krzesełko do karmienia firmy Klupś model Agnieszka III i jesteśmy z niego zadowoleni :tak::-). I tak samo, jak magdakubus wybraliśmy drewniane, ponieważ można później z niego zrobić stoliczek z krzesełkiem.

czesc my rowniez mamy chicco polly i krzeselko jest naprawde fajne my mamy model safari-bajecznie kolorowe:-)oprocz tego oczywiscie spelnia wszystkie swoje funkcje no i moge byc pewna ze maly jest w nim bezpieczny bo strasznie ciezki:-)(czytaj stabilny)

reklama
Ja kupiłam małej krzesełko z Ikei do tego tacka i poduszka za 80 zł! Krzesełko jest świetne i funkcjonalne! Je w nim już od 6 miesiąca:tak:

Do góry