DarkAsterR
Fanka BB :)
Jeśli się nie ma argumentów w dyskusji to się atakuje uczestników dyskusji.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie potrzebuje argumentow w tej dyskusji, bo nie zamierzam Ci nic udowadniac ani tymbardziej przekonywac. Ilu ludzi tyle rozwiazan w zyciu. Kazdy ma swoje. Moge tylko doradzić jak ktos zapyta co mysle w danym temacie. Przedstawic moj punkt widzenia, jako juz tej nie mlodziutkiej dziewczyny. Jesli komus pomoże to super, jesli wybierze własną droge tez super.Jeśli się nie ma argumentów w dyskusji to się atakuje uczestników dyskusji.
Chyba nie do końca zrozumiałaś, o co dziewczynom chodziło. Nikt nie mówi, że ma teraz przez 20 lat prowadzić wydumane dywagacje i zastanawiać się czy przypadkiem za jakiś czas nie zachoruje lub jej działalność gospodarcza nie zbankrutuje. Jednak dziecko, to nie zachcianka na 5 minut i są kwestie, które trzeba brać pod uwagę, gdy się na nie decyduje. Zwłaszcza w tak młodym wieku. Nie twierdzę, że nie ma dobrych młodych mam, a także kiepskich wśród tych dojrzałych. Ale myślę, że gdyby kobiety bardziej się zastanawiały nad ewentualną przyszłością i mimo wszystko miały ten plan b, na wszelki wypadek było mniej historii podobnych do takich, na jaką trafiłam tu na forum stosunkowo niedawno. Kobieta z małym dzieckiem bez pracy, za granicą, partner ja zostawił, a ona prosi o pieniądze na powrót do domu i nowy start. Bo nie ma na tą chwilę nic.Aj widze, ze to Ty niedojrzalas. Nigdy nie ma odpowiedniego momentu w zyciu na dziecko. Mysle, ze mam juz wiecej doswiadczenia w zyciu niz Ty i smialo moge powiedziec, ze żałuję takiego toku myslenia. Dziś mam 38 lat, ulozone ustawione zycie i brak dziecka. Gdybym nie rozkminiala bym w tami sposob moje zycie moze bylo by ubozsze, ale szczesliwsze. I to moge doradzic innym kobietom. Ten ped za materializmem z mojego punktu zycia w ktorym jestem wydaje mi sie conajmniej śmieszny.
Czesc, nie przejmuj sie komentarzami, ze moze to za wcześnie. My z mężem mamy ogromne problemy z zajściem w ciąże, a ze mam juz 32 lata to moje szanse spadają. Dzis żałuje, ze tak długo zwlekaliśmy... jeśli czujesz, ze to juz to walczcie! Historia pokazuje, ze to matki osiągały w życiu najwiecej, bo dzieci były ich największa motywacja. wszystkiego dobregoPrzepraszam że może chaotycznie to napisałam