reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

ja obiecuję, ze się dzisiaj zawezmę i skończę pokoik :tak:
Nic na siłę, wszystko powoludku i mamy jeszcze czas, nie ma co teraz tak szaleć w zaawansowanej ciąży, pamiętajcie że dzieciątka najważniejsze :happy:. To się wymadrzylam :baffled:, ale czasami też mnie muszą stopować albo moje maleństwo mnie stopuje i w tedy to juz mnie cos boli i sie przestrasze.

reklama
ja obiecuję, ze się dzisiaj zawezmę i skończę pokoik :tak:

a ja Cie trzymam za slowo, tylko mi na krzesla nie stawaj zeby nakleic naklejki gdzies gdzie nie dosiegasz tylko meza zmobilizuj zeby Ci pomogl ;-)

aaa te wasze chlopy to leniuchy hehehe, ja mojemu powiedzialam ze jak nie zrobi pokoiku, a robi go nie dla mnie a dla syna, bede sie bardzo stresowac i nie bede miec sily myslec o innych sprawach typu.... lozkowych.... chlop od razu wzial sie za robote :-)

aaa te wasze chlopy to leniuchy hehehe, ja mojemu powiedzialam ze jak nie zrobi pokoiku, a robi go nie dla mnie a dla syna, bede sie bardzo stresowac i nie bede miec sily myslec o innych sprawach typu.... lozkowych.... chlop od razu wzial sie za robote :-)

ja mojemu też powiedziałam żeby mi szybciutko malował bo córcia musi mieć ładny pokoik...
ale on niestety.... robił to 2 dni ponieważ uznał że musi być dokładnie żeby jego kruszynka nie spała w byle jak pomalowanym pokoju:sorry:

2 dni to i tak niezle :-)
bo go jeszcze pogoniłam:-p
on chciał z metrem chodzić i w każdym miejscu wylicz\ać czy paski są idealnie równe.....:sorry::szok: chyba z miesiąc by mu to zajęło... hehe...
ale jak powiedziałam że jeśli nie skończy to ja się za to wezmę z rana i sama dokończę... to jakoś mu się udało ...
i ... paski są równiutkie:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

a no i nie były to całe dnie bo malował po pracy-po 16....

a ja Cie trzymam za slowo, tylko mi na krzesla nie stawaj zeby nakleic naklejki gdzies gdzie nie dosiegasz tylko meza zmobilizuj zeby Ci pomogl ;-)

ja nie mogę go tak szantażować :)) bo wtedy słysze "przecież i tak nie możemy" więc nici z tego. A naprawdę chciałabym móc go tak przekonać zwłaszcza że dopiero tydzień minął odkąd nie możemy urawiać seksu a ja już wariuje :)))

Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę przygotowywania pokoików dla dzieciaczków:-( My mamy mieszkanie 2-pokojowe w prawdzie 50m ale nasza mała będzie spała z nami w sypialni. Pomalowaliśmy pokoik jednak nie mam co szaleć bo w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka bo otrzymaliśmy dom po rodzicach i na razie będziemy mieli całe osobne piętro dla siebie, jednak póki co mieszka w nim mój brat z rodziną i muszę czekać aż się wybudują. Jak dobrze pójdzie to na zimę w przyszłym roku może uda się nam przeprowadzić.

reklama
ja nie mogę go tak szantażować :)) bo wtedy słysze "przecież i tak nie możemy" więc nici z tego. A naprawdę chciałabym móc go tak przekonać zwłaszcza że dopiero tydzień minął odkąd nie możemy urawiać seksu a ja już wariuje :)))

heh... a ja praktycznie moglabym zyc bez sexu teraz wiec u mnie ten szantaz zadzialal... no ale zawsze mozesz mu powiedziec ze nie dasz rady gotowac obiadkow itp itd hehe...

Do góry