E
etna36
Gość
Nic na siłę, wszystko powoludku i mamy jeszcze czas, nie ma co teraz tak szaleć w zaawansowanej ciąży, pamiętajcie że dzieciątka najważniejszeja obiecuję, ze się dzisiaj zawezmę i skończę pokoik![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic na siłę, wszystko powoludku i mamy jeszcze czas, nie ma co teraz tak szaleć w zaawansowanej ciąży, pamiętajcie że dzieciątka najważniejszeja obiecuję, ze się dzisiaj zawezmę i skończę pokoik![]()
czekam na paczkę z pl....piknyjak juz wykonczysz koniecznie tez daj zdjecia
![]()
ja obiecuję, ze się dzisiaj zawezmę i skończę pokoik![]()
aaa te wasze chlopy to leniuchy hehehe, ja mojemu powiedzialam ze jak nie zrobi pokoiku, a robi go nie dla mnie a dla syna, bede sie bardzo stresowac i nie bede miec sily myslec o innych sprawach typu.... lozkowych.... chlop od razu wzial sie za robote :-)
ja mojemu też powiedziałam żeby mi szybciutko malował bo córcia musi mieć ładny pokoik...
ale on niestety.... robił to 2 dni ponieważ uznał że musi być dokładnie żeby jego kruszynka nie spała w byle jak pomalowanym pokoju![]()
bo go jeszcze pogoniłam2 dni to i tak niezle :-)
ja nie mogę go tak szantażowaća ja Cie trzymam za slowo, tylko mi na krzesla nie stawaj zeby nakleic naklejki gdzies gdzie nie dosiegasz tylko meza zmobilizuj zeby Ci pomogl ;-)
aaa te wasze chlopy to leniuchy hehehe, ja mojemu powiedzialam ze jak nie zrobi pokoiku, a robi go nie dla mnie a dla syna, bede sie bardzo stresowac i nie bede miec sily myslec o innych sprawach typu.... lozkowych.... chlop od razu wzial sie za robote :-)
ja nie mogę go tak szantażować) bo wtedy słysze "przecież i tak nie możemy" więc nici z tego. A naprawdę chciałabym móc go tak przekonać zwłaszcza że dopiero tydzień minął odkąd nie możemy urawiać seksu a ja już wariuje
))