reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
ja też czekam właśnie na przesyłkę z pl....:-D
prawdopodonbnie już w poniedziałek ma być u nas....
choć myślałam że już w piątek będziemy mieć....:zawstydzona/y::-D

kingula a powiedz mi skąd jesteś??
bo nie byo mnie ostatnio i nawet nie wiem czy z UK czy z IE;-):-)

I do mnie wreszcie katalog IKEA dotarł :-) lepiej póxno niz wcale. Juz zakupki zaplanowane, nawet teściowa z propozycją wyszła, zeby za tydzień pojechać, więc fajnie :-D

upatrzyłam sobie :-p stolik do kawy, Michasiowi dywanik i jakies koszyczki na pierdółki a Kubie lampkę do pokoiku (co prawda w katalog nie ma nic, co by mnie chwyciło za serce ale mam nadzieję na miejscu coś wybrać) + trochę rzeczy do kuchni

u mnie IKEA na drugim końcu wyspy tylko niestety,....
więc zakupki tam raczej odpadają.....:sorry:
nawet w katalogi nie patrzę bo aż mi szkoda...

zła też jestem że kupiliśmy łóżeczko turystyczne... nie ze względu na to żeby nam się nie podobało..
ale chodziło o transport... a tu znalazłam pl sklep dziecięcy no i było łóżeczko drewniane lekkie... łatwe w montarzu...
ale już za późno...
choć moje turystyczne i tak się mi strasznie podoba i w sumie nie mam co narzekać...
ale ja zawse narzekam na wszystko więc musiałam to powiedzieć:-p:zawstydzona/y:

No to moge sie wkoncu pochwalic "swoim" pokoikiem :)

Pewnie jeszcze cos poprzekladam i cos pododaje ale narazie efekt taki jak widac ;-) Mam nadzieje ze sie spodoba :-)

Przepraszam za ilosc zdjec ale nie moglam zdecydowac ktore wsadzic :zawstydzona/y:

O matko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaludzia jaki śliczny, słodziutki, cukierkowy pokoik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest piękny!!!!! Robi wrażenie:tak: a gdzie kupiłaś naklejki, masz jakiś link??????????????

Praktycznie to juz wszystko kupilam, tylko czekam az mi przesylka przyjedzie z Polski. Wtedy bede mogla wykonczyc pokoik.

Twój pomysł z fototapetą koło łóżeczka też bomba!!! i tak się właśnie zastanawiam czy my czegoś podobnego małemu nie zrobimy, może jakąś bajkową fototapetę znajdę, ale to nie wiem na 100%.

O matko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaludzia jaki śliczny, słodziutki, cukierkowy pokoik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest piękny!!!!! Robi wrażenie:tak: a gdzie kupiłaś naklejki, masz jakiś link??????????????

Dziekuje Madziu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tu link do naklejek BABY ZOO WALL STICKERS 42 STIKAROUNDS STICKAROUNDS NEW on eBay (end time 04-Oct-09 12:18:43 BST)

jak widzialas na moich zdjeciach nie sa za duze, ale wystarczajaco zeby zrobic przytulny kacik :-)

reklama
Dziekuje Madziu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tu link do naklejek BABY ZOO WALL STICKERS 42 STIKAROUNDS STICKAROUNDS NEW on eBay (end time 04-Oct-09 12:18:43 BST)

jak widzialas na moich zdjeciach nie sa za duze, ale wystarczajaco zeby zrobic przytulny kacik :-)

Dzięki za link, muszę jeszcze pokombinować jak już będzie rozłożone łóżeczko, co by tu można jeszcze ozdobić w pokoiku naszego małego. Ale jestem pod wielkim wrażeniem twojego pomysłu na aranżację wnętrz i pościeli, którą zrobiła Twoja mama:tak:

Do góry