reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

My mamy meble w kuchni jasny front, wenge środek, wyglądają fajnie, są małe, bo kuchnia też jakaś rewelacyjnie duża nie jest, ma 8 metrów.
Ale robiliśmy na zamówienie meble do dużego pokoju wzór jak z BRW z tym, że w BRW bez ławy dalibyśmy ponad 3000 zł, a u stolarza za same meble daliśmy 1900 zł + 250 zł ława, potem wkleję fotkę dużego pokoju. Ale czemu piszę o meblach pokojowych jak pytałaś o kuchenne, bo oni robią na wymiar kuchenne też i mają piękne fronty na wysoki połysk i normalne, no bajeczne, a drodzy nie są. Jak wkleje fotki pokoju i Ci się spodoba to mogę dać Ci nr telefonu do nich, przyjadą zaprezentują Ci projekt, pokażą fronty i może warto zamówić u nich. A są z Twardogóry- to blisko.

Madzia to ja tez poprosze o namiar na tych co robili wam meble do salonu..a nie wiesz czy kuchenne tez by zrobili ze wzoru innej firmy??a gdzie Wy swoje meblek kuchenne kupowaliscie??aha i w jakim czasie wykonali Wam te meble do salonu??

Ola fajnie miec meza inz zawsze mozna na czyms zaoszczedzic:-)i fakt ceny schodow sa powalajace:-)podoba mi sie kolor tego frontu kuchennego co chcesz..

reklama
Wracając do tematu mebli oto fotki z naszego mieszkania:
Szafa na przedpokoju, bardzo pojemna, robił ją i szafjkę na buty Andrzej Głuchy tel. 502219267, czas realizacji ok. 2,5 tyg.

druga strona przedpokoju i szafka na buty, którą robił właśnie ten Andrzej.

Duży pokój ściana wrzosowa, ten zestaw mebli robił nam Łukasz, nazwiska nie pamiętam, a nie wiem gdzie wsadziłam umowę, jego nr tel. 609162688, jakość i wykonanie I klasa, czekaliśmy z 3 tyg., he.. jak się z nim zgadałam to wyszło, że jego żona też rodzi w listopadzie, termin ma na 11.11 i córeczkę będą mieć:

a to fotka, którą zrobiłam przy wieczornym świetle

no i ława, za jedyne 250 zł, którą też robił Łukasz

Meble kuchenne kupiliśmy w leroy merlin na promocji.
I Andrzej i Łukasz robią meble na wzór innych firm, mają też swoje własne pomysły, najlepiej zadzwonić umówić się na pomiar, wycenę i uzgodnić wzór. My jesteśmy bardzo zadowoleni:-):-):-):-):-)

I Andrzej i Łukasz robią meble na wzór innych firm, mają też swoje własne pomysły, najlepiej zadzwonić umówić się na pomiar, wycenę i uzgodnić wzór. My jesteśmy bardzo zadowoleni:-):-):-):-):-)

ślicznie masz w mieszkanku:tak: wrzosoway teżśliczny kolorek:-D
ale widzę łądną reklamę zrobiłaś.... hiiiii:-p

no tylko ja myślę że mebelki wybrałabym nieco jaśniejsze... dokładniej w brązie ... taki kolor podoba mi się najbardziej:tak:

No w sumie reklamę im zrobiłam, ale jestem tak zadowolona z nich, że wszystkim znajomym ich polecam. A i dzieki za komplemencik dla mojego mieszkania:zawstydzona/y::tak: w drugim pokoju mamy jasne meble, ale to pokoik, który szykuję dla Patryka, więc jak już zrobimy wszystko to wkleję fotki.

[...]
druga strona przedpokoju i szafka na buty, którą robił właśnie ten Andrzej.

[...]
ladna ta pomarańczka w przedpokoju :-) taki sam kolorek wymyslilam jak ostatnio malowalismy, ale reszta mam inne, w saloniku jasno-zolty, sypialnia zielona, a na pokoj Tomka jeszcze nie mam pomyslu, tym bardziej ze na razie bedzie mieszkal w naszej sypialni ;] jak Ł odeśpi jutro nocke, to zrobie fotke kącika, w ktorym ostatnio stoi juz zlozone łóżeczko, no i musze w koncu zdecydowac sie na posciel i wszelkie lozeczkowe dodatki;]

reklama
klaudzia, bardzo spodobaly mi sie twoje fototapety. gdzie je kupilas? nazywaja sie jakos szczegolnie?

Banana widzialam wszystkie te naklejki na ebayu :) Bardzo ladne.
a tu link do moich naklejek..
BABY ZOO WALL STICKERS 42 STIKAROUNDS STICKAROUNDS NEW on eBay (end time 04-Oct-09 12:18:43 BST)

Szczerze polecam, choc nie sa duze, naprawde ladnie wygladaja i do daja taki niemowlecy wystroj pokoikowi :tak::-) jak chcesz to moge ci zrobic zdjecia z blizsza zebys mogla sie dokladniej przyjzec ;-)

Nie pamietam nazwy fimry naklejek bo pudelko w ktorych przyszly naklejki wyrzucilam ale jak tylko sobie przypomne to dam znac :tak::-)

Madziu sliczne mieszkanko masz :-):-) o bardzo gustownie urzadzone :-)

Olica koncik dla Malwinki bardzo ladny :tak::-) sliczna ta poscielka :-)

Do góry