katrenki
Fanka BB :)
fajowy pokoik...
u mnie D wczoraj zlozyl szfe a dzis ma walczyc z reszta....
no i zobaczymy...musze jeszcze kupic firanke, karnisz i inne pierdolki.....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajowy pokoik...
no i zobaczymy...musze jeszcze kupic firanke, karnisz i inne pierdolki.....mój jest mniejszy. Tylko 9m2. A starszy ma raptem 11m2.
mój jest mniejszy. Tylko 9m2. A starszy ma raptem 11m2.
jedynie wazne jest to by dziecko mialo swoj kacik wlasny...no i ciesze sie ze ja mam jakie takie warunki na to
u mnie bedzie stalo lozko pietrowe i szafa...to jak narazie musi wystarczyc...a do jakiegos czasu lozeczko niemowlece bede miec u siebie w sypialni
no ale za to juz ladna lampe kupilam w kolorze...hijihji..limonki..no i tapete dzis jade kupic..tez limonka plus biale...no i lozko matiego bede teraz malowac...mam nadzieje ze to co wymyslilam jako tako bedzie to do siebie pasowalo...niestety musze ten pokoik podzieli na dwoch i nie za bardzo mi przyklejac misie czy krasnalki jakies...bo moj 6 letni mati by sie obrazil
ze woli mek quinn..vczy jak to sie tam pisze albo spaidermenny..hehe...

Dziewczyny mam pytanko nie na temat naszych pokoikow dla malenstw ale to jedyne miejsce gdzie moge zapytac... czy macie jakies polecone firmy mebli kuchennych? interesuje mnie nowoczesne fronty matowe w bieli lub popielu...
;-);-)