Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Generalnie wychodzi tak,że każdy ma dyżur w zdrowych raz w tygodniu i zawsze się dostanie do niego,tylko trzeba dzień-dwa wcześniej zapisać,żeby karty przygotowali,ale jakby bez,to tez myślę,ze by przyjął.tylko,niestety,nie ma godzin ani numerków,trzeba po prostu czekac w kolejce...Ale to już się wycwaniłam,ide pod sam koniec,wtedy mniej czekam,ale zawsze;-).Z chorymi gorzej,bo trzeba raniutko sie rejestrowac do niego.Na szczęście,odpukać,jeszcze nie potrzebowaliśmy
myślałam żeby spróbować takie normalne dla dzieciów, albo kupić naturalny i spróbować zmieszać odrobinę z owockami...Tak ten z Nestle. Wzięliśmy na spróbowanie i właśnie tak samo jak Wy myślałam że jeśli będzie mu to smakować to będę brała jogurt naturalny i owocki mu do tego dam.Mała mi a jakie jogurciki podajesz? przylaszczka te z nestle? jak zobaczyłam cenę w cerfie to mnie powaliło (10 zł za czteropak)myślałam żeby spróbować takie normalne dla dzieciów, albo kupić naturalny i spróbować zmieszać odrobinę z owockami...