reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kącik małego smakosza

ROXANNKA to jak trzeba mocno ciągnąć z bidonu ze słomką to chyba go nie będę kupować, bo mojemu się to pewnie nie uda...

reklama
nat, Patryk też na początku nie wiedział, że to chodzi o picie i zaczął gryźć słomke :-D więc nabrałam w słomke troche picia i dałam mu do buzi drugim końcem i jakoś zaskoczył że musi pociągnąć żeby się napić :-) Nie poddawaj się ;-)

dzięki, będę próbować łyżeczką może.

a tak odnośnie jedzenia to jak wczoraj popatrzyłam na ceny mleka to stwierdzam, że jeszcze pobędziemy trochę na tym pepti ;-) nawet jakby się okazało, że skaza minęła ;-)

Gratuluje zabków!

U nas pory jedzenia zawsze były stałe i tak mam nadzieje zostanie, pozwala nam to zaplanować ewentualne wyjazdy, wyjścia itd, bo wiemy nawet kiedy będzie kupa :)
Troche tylko nie pasuje nam pora obiadu Franowego bo on "chodzi" na zegar przedszkolny i obiad je o 12:00 a dla nas to zdecydowanie za wcześnie, ale wole żeby tak zostało bo jakby szedł do jakiegoś żłobka (na co sie póki co na szczęście nie zanosi) a potem przedszkola to będzie jemu łatwiej, a potem po prstu bedzie z nami obiadokolacje jadał :)

Nat co do mleka to lekarz Oli powiedziała że spokojnie niech pije jak najdłużej,a podawać jej już mogę prubować już podawać całe jajko,jogurt na razie dla dzieci.Wiec skoro to uważam że bebilon pepti jest najtańszy i nie zmieniam.

Nat,wydaje mi sie,że Elwirka tu dobrze mówi:)- mm-pepti,a do tego serki,jogurty itp:).A ile płacisz za Pepti,jesli można wiedzieć?Ja za podwójny karton Nan (2x300g) płacę prawie 25 zł.
Elwirka- Wam tez powodzenia we wprowadzaniu nowości- oby były ok:).A co do jogurtu,to kiedyś już dziewczyny tu pisały,że ponoć najlepszy naturalny tuż przed upływem terminu ważności.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry