reklama
Roxannka
Pracująca mama!
nat, Patryk też na początku nie wiedział, że to chodzi o picie i zaczął gryźć słomke
więc nabrałam w słomke troche picia i dałam mu do buzi drugim końcem i jakoś zaskoczył że musi pociągnąć żeby się napić :-) Nie poddawaj się ;-)

onesmile
Świat według Pafffcia
Nat, a probowalas poic po prostu lyzeczka? W ten sposob nauczy sie łykac duze łyki, a stad juz tylko krok do picia z normalnego kubka.
Gratuluje zabków!
U nas pory jedzenia zawsze były stałe i tak mam nadzieje zostanie, pozwala nam to zaplanować ewentualne wyjazdy, wyjścia itd, bo wiemy nawet kiedy będzie kupa
Troche tylko nie pasuje nam pora obiadu Franowego bo on "chodzi" na zegar przedszkolny i obiad je o 12:00 a dla nas to zdecydowanie za wcześnie, ale wole żeby tak zostało bo jakby szedł do jakiegoś żłobka (na co sie póki co na szczęście nie zanosi) a potem przedszkola to będzie jemu łatwiej, a potem po prstu bedzie z nami obiadokolacje jadał
U nas pory jedzenia zawsze były stałe i tak mam nadzieje zostanie, pozwala nam to zaplanować ewentualne wyjazdy, wyjścia itd, bo wiemy nawet kiedy będzie kupa
Troche tylko nie pasuje nam pora obiadu Franowego bo on "chodzi" na zegar przedszkolny i obiad je o 12:00 a dla nas to zdecydowanie za wcześnie, ale wole żeby tak zostało bo jakby szedł do jakiegoś żłobka (na co sie póki co na szczęście nie zanosi) a potem przedszkola to będzie jemu łatwiej, a potem po prstu bedzie z nami obiadokolacje jadał
ELWIRKA 25
Mamuśka
Nat co do mleka to lekarz Oli powiedziała że spokojnie niech pije jak najdłużej,a podawać jej już mogę prubować już podawać całe jajko,jogurt na razie dla dzieci.Wiec skoro to uważam że bebilon pepti jest najtańszy i nie zmieniam.
Nat,wydaje mi sie,że Elwirka tu dobrze mówi
- mm-pepti,a do tego serki,jogurty itp
.A ile płacisz za Pepti,jesli można wiedzieć?Ja za podwójny karton Nan (2x300g) płacę prawie 25 zł.
Elwirka- Wam tez powodzenia we wprowadzaniu nowości- oby były ok
.A co do jogurtu,to kiedyś już dziewczyny tu pisały,że ponoć najlepszy naturalny tuż przed upływem terminu ważności.
Elwirka- Wam tez powodzenia we wprowadzaniu nowości- oby były ok
Ostatnia edycja:
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja sie musze pochwalic, bo Pawel zjadl dzis 200 gram obiadku, 100 gram owockow, a niedawno poprawil bialym barszczem mojej roboty i zagryzl bagietka:-) Jestem przeszczesliwa!
Podziel się: