reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik małego smakosza

ja też kiedyś myślałam ja niunia obudziła się koło 23 i zrobiłam jej mleczka że może pośpi dłużej. ALe u nas też nie ma znaczenia ilość i tak wstaje 5-6.

reklama
kubus tez ile by nie wypil to w nocy nie wstaje wstaje tez o 7 czasem moze i by pospal ale musimy wyruszyc do szkoly

Oliwia pije wieczorem i nad ranem po 240 ml, i kaszkę je na drugie śniadanie ze 150 ml mleka na gęsto w domu a w żłobku czy jej dają hmmm nie wiem. Twierdzą że tak ale...

U nas ma znaczenie ile mleka przed snem wypije,bo jak mało to syrena w nocy musi być:tak:
U nas też obiadki ze słoiczków i to dwa po 250 :szok:

cambria- mój też je w nocy, w sumie nad ranem, tak o 4, tylko przez to, że idzie spać około 18 i wtedy głodny się budzi, a dzisiaj mi wyło 12 że jest głodny.

a co do jedzenia w ciągu dnia to je ciągle dużo mleka i normalne posiłki i dzisiaj 4 razy kupę robił. My słoiczki dajemy tylko jako dodatek, czyli do zup dodaję albo do sosów, jedzą normalne obiady z nami, więc muszę gotować zdrowo, bez przypraw mocnych i jakiś gotowych dań, jedynie słoiczki to z owocami jedzą i jakieś serki czasem.

reklama
Do góry