Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja czasem używam do zup vegety,a co do gotowców to po prostu nie smakują mi takie sosy (ani w proszku, ani w słoiczkach) za to czasem używamy fixów.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
malo się sibata nie udławilam ze śmiechuwłaśnie dzwoniłam do kumpeli bo chciałam sie dowiedziec czy do mięsa po chińsku ( z warzywami i fixem) moge dodać mandarynki a ona na to: jak Cie mąż kocha to dodać możesz, z miłości zje wszystko i wrazie co nie udusi Cie jak zepsujesz obiad![]()

ew. mieszane z ugotowanym przeze mnie makaronem/ryżem/ ziemniakiem/ kaszą etc. i doprawione. Innych dań Alicja nie tknie 
można zrobic pasztet,ale jak ja kiedyś robiłam,to jakiś taki "suchy" mi sie wydawał- nie wiem,może coś nie tak zrobiłam...
.Ale jak chcesz Natalce strączkowe podawać,to czemu nie fasolka po bretońsku czy "poczciwa" grochówka?Moja Amelka je je od dawna i bardzo lubi
.
Muszę spróbować czy inne potrawy też będzie jadł w większych ilościach, jeśli doprawię je śmietaną albo jogurtem, który również uwielbia 
Chciałabym podać jej fasolkę Jaś albo groch,ale nie ma pomysłu na danie, gdzieś czytałam o pasztecie z nich, ale niewiem , czy dobry wychodzi.Może coś polecicie?