margerrita
Fanka BB :)
ja tam za to lubie piec i robic cos w kuchni dlugo, tylko czasu brak wiec gotuje od raz na tydzien
a reszta to gotowce albo z zamrazalnika lub cos na szybko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wogóle to wracając do tematu wątku pochwalę się co dzisiaj dla Alicji zrobiłam (i pominę to, że 3/4 dania zjadł mój mąż).
poszatkowałam 1/2 kapusty, wymieszałam ją z torebką ugotowanego ryuy i 0,5kg mięsa mielonego, do tego dodając jakieśtam przyprawy, to podsmażyłam, potem dodałam koncentratu rozrobionego z wodą plus bazylię/sól/pieprz itp. no i tak to dusiłam jeszcze jakieś 15min., w międzyczasie zrobiły się ziemniaki i właaaalahaha tylko, że od razu uprzedzam, że pomysł jest autorstwa knorr (ale bez zastosowania ichniejszych fixów). Ale wychodzi dobry
o!
Mi weny do gotowania absolutnie brak. Zdecydowanie wolę sprzątać ;-)
:-). Oj zmieniasz nam się natolinko;-). Niedługo przeczytam,że uwielbiasz gotować:-)
. Rosół,pomidorówka jest ok. Kapuśniak Kuba jadł z zamkniętymi oczami;-), grzybowej też nie trawi.
:-). Juz się nie mogę doczekać