Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja glownie pytalam o ten kogel mogel, bo juz w desperacje wpadlam: nie wiem zupelnie, jak przemycac jajka w posilkach Pawla. On nie lubi ani jajecznicy, nalesnika zje gryzka, potem międli w buzi i pluje. Tylko lane kluski je w zupach, ale to troche za malo...Macie jakis pomysl?
a poza tym beti dobrze pisze: dodawaj żółtko z ugotowanego na twardo jajka do wszystkiego czego się da
z zupką zmieszaj, z sosikiem do ziemniaków - mówię Ci, ze przejdzie;-)marg,ja byłam mamą Maksia- niejadka,więc "przemycanie" wszystkiego gdzie się da mam opanowanehappy - wow!!!\
moze byc jeszcze omlecik z warzywami tym co lubi i ciasto babeczke z duza iloscia jaj![]()

.Maaatko...jak sobie przypomnę ,ile musiałam sie nakombinowac,by bez proszenia i namawiania,z własnej nieprzymuszonej woli zjadł obiadek...
.Mam nadzieję,że tatuś "francuski piesek" nie popsuje mi Amelki pod tym względem
.Już mu zapowiedziałam,że jak tylko spróbuje przy dziecku powiedziec jakąs uwage na temat jedzenia,to sma będzie jej gotował i karmił
!

Podobno są dzieci, które bardzo lubią ziemię z kwiatków. Super, że Adasiowi apetyt wrócił, czego nie mogę powiedzieć o mojej, bo się z nie niejadek robi :-( za to w mydłach też gustuje.A moj synus ostatnio "najadl sie"...ziemi z kwiatka, po czym gustownie sie porzygal, zwracajac wiekszosc zupy-krem z cukini, ktora mamuska tak pracowicie gotowala wczesniej tego dnia...Ale tak powaznie to z radoscia obserwuje, ze wrocil Adaskowi dawny apetyt na prawie wszystko...bardzo ladnie je i przerozne rzeczy, odkad wyzdrowial... Aha, zapomnialabym...dziecko moje co wieczor probuje tez zjesc....MYDLO!
![]()