• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kącik małego smakosza

reklama
ikaaa, co z tego że ja mam pomysły jak i tak kończy sie na "komapce":eek:je ryż z owockami czy kaszkę, czy cokolwiek innego a potem jak ja jem i tak wpierniczy mi pół komapki z serem żółtym(zazwyczaj ser zółty wywalając:-p)
maqć,ja smażę aż się lekko zarumieni, a M jak smaży to czasem chipsy wychodzą:-pon lubi takie chrupiące, a ja wolę jak sie rozpływają:-)

ALICJa no ja właśnie tez na takie skwarki smażę, bo mi się wydaje, że takie tylko lekko podrumienione jest nietakie jakieś. Ale widzę, że się mylę :-)

wogóle to mam pytanie za 100pktów:

w lodówce mam:
- ser biały
- jogurt
- mleko
w szafce
-mąkę
- płatki owsiane
- ew. jakieś słoiczki z owocami

kto mi wymyśli z tego zjadliwe śniadanie? :eek::-p dla Alicji of kors.

makuc niezła jesteś! :-)

u nas jednak obrażenie na obiadki. wczoraj próbowałam mu podać "w biegu" najpierw słoiczkowy, później nasz i ani to ani to nie przeszło :baffled:

reklama
u nas dalej brak apetytu... dobrze, że on to mm tak lubi.
bo poza tym to wczoraj zjadł jeszcze z 5 łyżek zupy ogórkowej i 4 wafle ryżowe...
obstawiam jeszcze ten wychodzący ząb

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry