reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Chyba będę musiała spróbować też Lence zrobić ten chlebek w jajku skoro wasze dzieciaczki jedzą bo już nie mam pomysłów na śniadanie.

ikaaa, co z tego że ja mam pomysły jak i tak kończy sie na "komapce":eek:je ryż z owockami czy kaszkę, czy cokolwiek innego a potem jak ja jem i tak wpierniczy mi pół komapki z serem żółtym(zazwyczaj ser zółty wywalając:-p)
maqć,ja smażę aż się lekko zarumieni, a M jak smaży to czasem chipsy wychodzą:-pon lubi takie chrupiące, a ja wolę jak sie rozpływają:-)

ALICJa no ja właśnie tez na takie skwarki smażę, bo mi się wydaje, że takie tylko lekko podrumienione jest nietakie jakieś. Ale widzę, że się mylę :-)

wogóle to mam pytanie za 100pktów:

w lodówce mam:
- ser biały
- jogurt
- mleko
w szafce
-mąkę
- płatki owsiane
- ew. jakieś słoiczki z owocami

kto mi wymyśli z tego zjadliwe śniadanie? :eek::-p dla Alicji of kors.

Makuc widzę tu aż 3 zestawy - płatki na mleku, płatki z jogurtem i z owocami, jogurt z owocami.
A co Ty wydumałaś???

makuc niezła jesteś! :-)

u nas jednak obrażenie na obiadki. wczoraj próbowałam mu podać "w biegu" najpierw słoiczkowy, później nasz i ani to ani to nie przeszło :baffled:

reklama
u nas dalej brak apetytu... dobrze, że on to mm tak lubi.
bo poza tym to wczoraj zjadł jeszcze z 5 łyżek zupy ogórkowej i 4 wafle ryżowe...
obstawiam jeszcze ten wychodzący ząb

Do góry