Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JA na chwile, zeby sie pochwalic, ze Pawel wczoraj wieczorem i dzis o 16stej wydudlil 150 ml na raz!!!Moze w koncu zacznie wiecej jesc...i dluzej spac.
Musze konczyc, potem Was doczytam!
1smile, suuuper! Jak utyje to daj znać fotkami - ale założę się ze Justyny nie pobije :-)

Onesmile gratuluje większych posiłków i trzymam kciuki za przespana noc.
Franek też po kapieli po raz pierwszy zjadł 200 ml i to z 5 miarkami sinlacu...wydawał mi sie jakis głodnawy wiec zrobiłam mega butle i o dziwo weszła cała![]()
w sumie oprucz swedzenia nie widze zeby mu cos innego doskwieralo, kupki robi 2, 3 razy dziennie, takie luznawe ale podobno na cycu to normalka ale jak nie uczulenie na mleko to od czego to moze byc?od loveli? ostatnio pofarbowalam wlosy ale to chyba nie moze byc od tego?to takie krostki i plamki czerwone szorstkie i czerwienieja mu policzki, drapie sie po glowce i widac ze go swedza te plamki, 3 lekarzy go widzialo i wszyscy krzycza ze skaza, tak jakby innych chorob nie bylo!ale miesiac na diecie juz powinien jakies efekty przyniesc?a jest gorzejkathe podpisuje się pod tym co nice napisała, bo u nas praktycznie tak samo było, tylko z tym, że mój bez żadnego problemu przeszedł na pepti i chyba mu smakował, bo wciąga dużo od początku jak na nie przeszliśmy.
ale pytanie pozostaje czy on ma też problemy jakieś brzuszkowe, bo jeśli nie to może jednak te zmiany skórne to od czegoś innego niż mleko?