reklama

Kącik małego smakosza

JA na chwile, zeby sie pochwalic, ze Pawel wczoraj wieczorem i dzis o 16stej wydudlil 150 ml na raz!!!Moze w koncu zacznie wiecej jesc...i dluzej spac.

Musze konczyc, potem Was doczytam!

reklama
Alicja - gratulajcje dla McGyvera za pomyslowosc i za to, ze smoczek dziala!

Czarodziejka - ja najpierw dawalam 1 miarke (ta do mm) na 120ml. Teraz daje 2 miarki na 150 i Pawel zjada wszystko do dna trojprzeplywowka.

1smile, suuuper! Jak utyje to daj znać fotkami - ale założę się ze Justyny nie pobije :-)

Pewnie nie pobije...;-) bo Pawcio z tych drobniejszych. Ale na moje oko juz przekroczyl 6 kilo. W czwartek idziemy sie wazyc i szczepic, to sprawdzimy. A Justynka ile wazy teraz?

P.S. Pawel dzis znow plul jablkiem+bananem dalej niz widzi i w efekcie nie zjadl nic:baffled:

Ostatnia edycja:
Onesmile gratuluje większych posiłków i trzymam kciuki za przespana noc.

Franek też po kapieli po raz pierwszy zjadł 200 ml i to z 5 miarkami sinlacu...wydawał mi sie jakis głodnawy wiec zrobiłam mega butle i o dziwo weszła cała :)

kathe podpisuje się pod tym co nice napisała, bo u nas praktycznie tak samo było, tylko z tym, że mój bez żadnego problemu przeszedł na pepti i chyba mu smakował, bo wciąga dużo od początku jak na nie przeszliśmy.
ale pytanie pozostaje czy on ma też problemy jakieś brzuszkowe, bo jeśli nie to może jednak te zmiany skórne to od czegoś innego niż mleko?
w sumie oprucz swedzenia nie widze zeby mu cos innego doskwieralo, kupki robi 2, 3 razy dziennie, takie luznawe ale podobno na cycu to normalka ale jak nie uczulenie na mleko to od czego to moze byc?od loveli? ostatnio pofarbowalam wlosy ale to chyba nie moze byc od tego?to takie krostki i plamki czerwone szorstkie i czerwienieja mu policzki, drapie sie po glowce i widac ze go swedza te plamki, 3 lekarzy go widzialo i wszyscy krzycza ze skaza, tak jakby innych chorob nie bylo!ale miesiac na diecie juz powinien jakies efekty przyniesc?a jest gorzej

reklama
kathe nie jesz nic z nabiałem na pewno? jeśli tak i po miesiącu nie widać efektów to jakoś dziwne dla mnie, że to tylko skaza białkowa. być może ją ma, ale jeśli wyeliminowałaś nabiał, a on nadal ma problemy ze skórą a z brzuszkiem nie to ja bym jednak obstawiała jakąś alergię taką dotykową. czy w loveli pierzesz wszystko czy tylko rzeczy małego? macie jakieś zwierzę? jakich kosmetyków używacie? ja mam teraz miesiąc na znalezienie alergenu, bo mały ma krostki mimo iż tylko na bebilonie pepti. a byliście u alergologa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry