czarodziejkaM
Fanka BB :)
Mój mąż się śmiał i nie mógł się nadziwić jak obserwował ostatnio,jak mały jadł.Ja mu mówie aaam i zbliżam się tylko z łyżeczką,a on już dzióbka otwiera,hehe słodko to wygląda :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alicja mój tez sie cieszy jak widzi łyżeczke i tak jak maluch Czarodziejki reaguje na "aaam".
Dziś Franek przeprosił sie ze słoiczkiem jabłko+marchewka i ładnie zjadł połowe, w ogóle to ładnie dzisiaj jadł i mogłoby tak zostać bo u nas problem jest odwrotny - słoiczki bardzo chętnie a mleko jest fee...ale dziś jestem z jego jedzenia dumna, bo wszamał:
7:00 180 ml mleczka samego (i nie zerzygał szok!!!)
10:00 sinlac na mleku wg przepisu 7 łyżek na 125 ml więc wyszła kaszka do jedzenia łyżeczką i zjadł tak 2/3 całości
13:00 1/2 słoika zupki + 1/2 słoika jabłko z marchewą
16:00 180 ml mleka zageszczonego kaszką bananową
18:00 owoce & zboża Hipp kleik z owocami 1/2 słoiczka (to duży słoik 190g)
19:00 180 ml mleka zagęszczonego kaszką malinową
I mógłby takie porcje mleka regularnie jadać a nie raz 100 a raz 180 a raz wcale...
Mam pytanko do mam ktorych dzieciaczki sa na Nutramigenie(tak jak moja) czy wprowadzacie jakies sloiczki juz??? jak tak to jakie na poczatek ?? Z gory dziekuje bardzo za odpowiedz))
Mam pytanko do mam ktorych dzieciaczki sa na Nutramigenie(tak jak moja) czy wprowadzacie jakies sloiczki juz??? jak tak to jakie na poczatek ?? Z gory dziekuje bardzo za odpowiedz))