reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dawidowe wow mały smakosz fast foodów Ci rośnie 

R
rysia85
Gość
Lolisza mój je wszystko sam...też kroje wszystko w małe kawałki i gdy tak posiłek leży na talerzu to jest w siódmym niebie że może go konsumować sam(no może nie wszystko bo butle z mlekiem trzymam jednak ja)
Alicja co do mleka to u nas też był przez jakiś czas bunt (ledwo co zjadał ze 150 ml przed snem)a teraz 2 a czasem nawet 3 razy na dobę domaga się mleka
Elusia ja daje dżem...ale jak narazie to zdecydowanie nie jest jego smak
u nas królują owoce (borówki,nektarynki itp) i pomidory (uwielbia kanapki z pomidorem+jakieś mięso...bo chłopine mam zdecydowanie mięsożernego
)
Alicja co do mleka to u nas też był przez jakiś czas bunt (ledwo co zjadał ze 150 ml przed snem)a teraz 2 a czasem nawet 3 razy na dobę domaga się mleka

Elusia ja daje dżem...ale jak narazie to zdecydowanie nie jest jego smak

kasis
Fanka BB :)
muszę sie pochwalić,wczoraj zrobiłam pulpeciki w sosie koperkowym i mój syn zjadł w ilości masakrycznie dużej
)) a dziś na drugie znowu pulpeciki a później gołąbki w sosie pieczarkowym,ale on dostał tylko sam sosik
))moje dziecko je jak smok
))
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
mięsożercę mam i jaLolisza mój je wszystko sam...też kroje wszystko w małe kawałki i gdy tak posiłek leży na talerzu to jest w siódmym niebie że może go konsumować sam(no może nie wszystko bo butle z mlekiem trzymam jednak ja)
Elusia ja daje dżem...ale jak narazie to zdecydowanie nie jest jego smaku nas królują owoce (borówki,nektarynki itp) i pomidory (uwielbia kanapki z pomidorem+jakieś mięso...bo chłopine mam zdecydowanie mięsożernego
)

reklama
Podziel się: