Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u nas królują owoce (borówki,nektarynki itp) i pomidory (uwielbia kanapki z pomidorem+jakieś mięso...bo chłopine mam zdecydowanie mięsożernego
)mięsożercę mam i jaLolisza mój je wszystko sam...też kroje wszystko w małe kawałki i gdy tak posiłek leży na talerzu to jest w siódmym niebie że może go konsumować sam(no może nie wszystko bo butle z mlekiem trzymam jednak ja)
Alicja co do mleka to u nas też był przez jakiś czas bunt (ledwo co zjadał ze 150 ml przed snem)a teraz 2 a czasem nawet 3 razy na dobę domaga się mleka
Elusia ja daje dżem...ale jak narazie to zdecydowanie nie jest jego smaku nas królują owoce (borówki,nektarynki itp) i pomidory (uwielbia kanapki z pomidorem+jakieś mięso...bo chłopine mam zdecydowanie mięsożernego
)
z jajecznicy wczoraj zjadła aż jedną łyzeczkę, serki typu topione czy twarożki są beeeeee, nawet pomidorki!!! a dać jej komapkę z polędwiczką - moment i nie ma