reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Elusia każdy dżem doowej roboty będzie bez konserwantów. No chyba że ktoś z ambicjami i ich sobie doda.
A dzis moje dziecko jadło ikeoskie pulpety, fryty a na koniec jeszcze kawałek hot doga tylko bez musztardy i kechupu

Lolisza mój je wszystko sam...też kroje wszystko w małe kawałki i gdy tak posiłek leży na talerzu to jest w siódmym niebie że może go konsumować sam(no może nie wszystko bo butle z mlekiem trzymam jednak ja)
Alicja co do mleka to u nas też był przez jakiś czas bunt (ledwo co zjadał ze 150 ml przed snem)a teraz 2 a czasem nawet 3 razy na dobę domaga się mleka:confused:
Elusia ja daje dżem...ale jak narazie to zdecydowanie nie jest jego smak:tak:u nas królują owoce (borówki,nektarynki itp) i pomidory (uwielbia kanapki z pomidorem+jakieś mięso...bo chłopine mam zdecydowanie mięsożernego:-D)

muszę sie pochwalić,wczoraj zrobiłam pulpeciki w sosie koperkowym i mój syn zjadł w ilości masakrycznie dużej:))) a dziś na drugie znowu pulpeciki a później gołąbki w sosie pieczarkowym,ale on dostał tylko sam sosik:)))moje dziecko je jak smok:)))

Ostatnia edycja:
Lolisza mój je wszystko sam...też kroje wszystko w małe kawałki i gdy tak posiłek leży na talerzu to jest w siódmym niebie że może go konsumować sam(no może nie wszystko bo butle z mlekiem trzymam jednak ja)
Alicja co do mleka to u nas też był przez jakiś czas bunt (ledwo co zjadał ze 150 ml przed snem)a teraz 2 a czasem nawet 3 razy na dobę domaga się mleka:confused:
Elusia ja daje dżem...ale jak narazie to zdecydowanie nie jest jego smak:tak:u nas królują owoce (borówki,nektarynki itp) i pomidory (uwielbia kanapki z pomidorem+jakieś mięso...bo chłopine mam zdecydowanie mięsożernego:-D)
mięsożercę mam i ja:tak:z jajecznicy wczoraj zjadła aż jedną łyzeczkę, serki typu topione czy twarożki są beeeeee, nawet pomidorki!!! a dać jej komapkę z polędwiczką - moment i nie ma:szok:

reklama
Do góry