reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kącik małego smakosza

Makuc, Happy u Nas z obiadami są teraz cyrki... tzn. słoików nie, moich też nie, resztę wcina, zwłaszcza jak my jemy to Ona che jeść z nami i stoi przy nas i chodzi od jednego do drugiego z nadzieją że coś dostanie dobrego...

reklama
u nas apetyt też jakby mniejszy, może buntu nie ma ale zawsze coś zostawi :tak: no i ostatnio plucie na odległość odchodzi :dry: tylko jakoś dziwnym trafem pluje tylko tym co jest całkowicie papkowate czyli np. owocki a jak je obiadek z grudkami to nie pluje :confused:

noo to chyba jakiś skok!!!!!! bo moja też nie chce jeść!!!!!!!!!!!!!!obiadku troszkę, mleka malutko, a owoców wogóle!!!!!!!!! chyba mają ogólny bunt!!

oooo to i Miłosz przyłącza się do buntu jedzeniowego...od wczoraj przeszedł chyba na dietę MŻ (mniej żreć:confused:).Nic a to nic mu nie smakuje...

reklama
makuc chyba tak, jakaś zmowa telepatyczna. :-D Natalka dziś obiadu zjada około 5 łyżeczek, mleka nie chce, ale przyłapałam ją niedawno , jak wcinała markiza Hita z czekoladą , bo jakoś cichutko się zrobiło:-D cała buzia w czekoladzie, mam nadzieję, że jej nic nie wyskoczy, bo kakao też alergizuje dość mocno :shocked2: także niewiem o co kaman??:confused2::confused::-D

Do góry