reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
onesmile, super, że Paffcio się rozkręca z jedzeniem :-)

My narazie przeszliśmy z nutramigenu na bebilon pepti, więc jeszcze nie myśle o kolejnych zmianach bo coś czuje że szybko nie przejdziemy na zwykłe mm :no::-(

A co do paczek to ja nie dostałam ani jednej, z żadnej firmy, chociaż w szpitalu i po powrocie do domu wszystko wypełniłam i powysyłałam :eek::crazy:

ELUSIA my ostatnią z Hippa też mniej więcej wtedy kiedy i Wy dostaliśmy i teraz cisza. A kolejna po 12 mies. nie powinna sie pojawić? bo coś mi tak "świta" że zbiegała się ze zmianą mleka z 2 na 3.

my ze szkoły rodzenia dostaliśmy coś i na wyjściu ze szpitala jedna teczke z książką, kosmetykami i próbkami Bebilonu, a drugą też z czegoś , ale już nie pamiętam. Zadowolona byłam, a po powrocie to chyba z Bebilonu znów coś przyszło i potem z Hippa i Gerbera , a teraz to już cisza.
Makuc możliwe, że po roczku zaś coś poślą.

My dostaliśmy w szpitalu 2 paczki po urodzeniu,pożniej tylko z Hippa przychodziły a teraz nic (a coś kojarzę że po 9 m-cu powinna być chyba) i pamietam że na str J&J jak napisałam coś o próbkach aby podesłali to dość duża paczka przyszła.

Ja też logowałam się na wielu stronkach i dzisiaj dostałam paczkę z Nutricia a w niej produkty w Bobovity -w tym jeden słoiczek po 8 miesiącu, do tego próbka kaszki wieloowocowej i poradnik żywienia większego dziecka. Zaskoczona byłam bo ja pierwszy raz takie coś dostałam no ale się ucieszyłam :))

reklama
Stacjonarnie to i ja dostawałam ;) u gina takie reklamówki z różnymi gadżetami i gazetami, w szkole rodzenia coś, no i po porodzie w szpitalu te niebieskie pudełko, ale potem rejestrowałam się na różnych stronach i wypełniałam jakies ankiety i pocztą mi już nic nie przyszło :/

Do góry