reklama
M
Mona6061
Gość
happy moja corcia to samo,tez taka grubiutka jest.Nie mam mozliwosci jej teraz zwazyc samej,ale jak mazstawal z nia na wage i sprawdzalismy to wyszlo ze wazy juz 12 kilo
apetyt ma dobry
)
Mam nadzieje ze u Twojej corci nie bedzie nic z ta tarczyca po Tobie, jak piszesz!

Mam nadzieje ze u Twojej corci nie bedzie nic z ta tarczyca po Tobie, jak piszesz!
Roxannka
Pracująca mama!
happy, na zdjęciach specjalnie nie widać, żeby Amelka jakaś gruba była
Myśle że jak nasze dzieciaczki tak na dobre zaczną śmigać, to wszystkie nagle takie chudzielce się zrobią że hej ;-) No i tak jak nat pisała, jeśli centyle są ok, to wszystko powinno być wporządku, ale wiadomo jeśli masz się martwić to lepiej to skonsultować z lekarzem 
Te centyle to wogóle mnie zadziwiają, bo mój Ptysiek też raczej "dobrze" wygląda a jest ciągle pomiędzy 10 a 25 centylem
no i do roku wagi to on napewno nie potroi bo by musiał ponad 11 kg ważyć, nie wiem czy to dobrze czy źle 

Te centyle to wogóle mnie zadziwiają, bo mój Ptysiek też raczej "dobrze" wygląda a jest ciągle pomiędzy 10 a 25 centylem

reklama
renata borysek
Fanka BB :)
my tez raczej nie potroimy,waga ur 3800 a teraz 10,5 takze przez ten m+c na pewno nie przybierze 1kg
Podziel się: