• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
happy moja corcia to samo,tez taka grubiutka jest.Nie mam mozliwosci jej teraz zwazyc samej,ale jak mazstawal z nia na wage i sprawdzalismy to wyszlo ze wazy juz 12 kilo :szok: apetyt ma dobry:))
Mam nadzieje ze u Twojej corci nie bedzie nic z ta tarczyca po Tobie, jak piszesz!

happy, na zdjęciach specjalnie nie widać, żeby Amelka jakaś gruba była :no: Myśle że jak nasze dzieciaczki tak na dobre zaczną śmigać, to wszystkie nagle takie chudzielce się zrobią że hej ;-) No i tak jak nat pisała, jeśli centyle są ok, to wszystko powinno być wporządku, ale wiadomo jeśli masz się martwić to lepiej to skonsultować z lekarzem :tak:
Te centyle to wogóle mnie zadziwiają, bo mój Ptysiek też raczej "dobrze" wygląda a jest ciągle pomiędzy 10 a 25 centylem :eek: no i do roku wagi to on napewno nie potroi bo by musiał ponad 11 kg ważyć, nie wiem czy to dobrze czy źle :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry