reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
happy moja corcia to samo,tez taka grubiutka jest.Nie mam mozliwosci jej teraz zwazyc samej,ale jak mazstawal z nia na wage i sprawdzalismy to wyszlo ze wazy juz 12 kilo :szok: apetyt ma dobry:))
Mam nadzieje ze u Twojej corci nie bedzie nic z ta tarczyca po Tobie, jak piszesz!

happy, na zdjęciach specjalnie nie widać, żeby Amelka jakaś gruba była :no: Myśle że jak nasze dzieciaczki tak na dobre zaczną śmigać, to wszystkie nagle takie chudzielce się zrobią że hej ;-) No i tak jak nat pisała, jeśli centyle są ok, to wszystko powinno być wporządku, ale wiadomo jeśli masz się martwić to lepiej to skonsultować z lekarzem :tak:
Te centyle to wogóle mnie zadziwiają, bo mój Ptysiek też raczej "dobrze" wygląda a jest ciągle pomiędzy 10 a 25 centylem :eek: no i do roku wagi to on napewno nie potroi bo by musiał ponad 11 kg ważyć, nie wiem czy to dobrze czy źle :confused:

ROXANNKA a i we wzroście i w wadze jest pomiędzy 10 a 25? mój chyba też nie potroi, bo 11700 musiałby ważyć, ale jest blisko, bo jakieś 11200 ostatnio było

reklama
Do góry