Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie mowie, że nie wchłania, tylko, że łatwiej wysuszyć piankę i jest mniejsze prawdopodibieństwo, że spleśnieje, a na naturalnych szybciej może się czepić pleśń.
Ma ktoras z mam takie lozko dla starszakow?? chchialam kupic juz troche "na przyszlosc"... bo obecnie szukam dla Niko :-)
Oczywiście koniecznie takie z barierka..
Ja również używałam takich podkładów nieprzemakalnych aby zabezpieczyć materac. Sprawdzała materac i tez nie było robaków. Teraz chłopcy w pietrowy maja zwykłe piankowe
Aob osobiście nie miałam ale spałam kiedyś na takim u koleżanki. I oglądałam w Ikei właśnie z zamiarem zmiany jak maleństwo przeniesie się do Julka łóżeczka i wypatrzylam tam takie ze można kupić normalnie tapczanik a później dokupić ro wysuwane, tylko nie wiem czy mówimy o takim samym rozmiarze bo o tym które oglądałam doradca mówił że może spać dorosły jak np w gości przyjedzie, mam gdzieś nazwę zapisana
Keejti ja wlasnie.znalazlam takie uzywane w dobrej cenie :-) i to akurat jest wlasnie duze 190x87cm powierzchnia spania.. tez myslalam o tym ze jak mlodszy bobas bedzie plakal i mi starszaka obudzi to tatus jak znalazl bedzie mogl sie z nim polozyc :-)