reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

forever, obfocę tylko na razie nie mam kasy na tą szynę, kubełki i farbę tablicową- pomysł musi czekać. W ogóle, to jeszcze samochód mamy po prostu na złom- nic już z niego nie bedzie a oszczędnosci na nowy- zerowe!:-( Więc wszystkie wnętrzarskie pomysły muszą czekać. Za to kuchenkę z krzesła zrobię już wkrótce:)

reklama
Aestima no właśnie biel powraca, od dobrych kilku lat przede wszystkim jest szaleństwo na białe kuchnie, białe ściany! a szyna i kubełki to te z ikei? u nas stoliczek i krzesełka bedą na święta, tylko zastanawiam się nad kolorem, no i koniecznie 2 krzesełka:-)

Aestima fajny pokoik, ale ja w bieli nie gustuje i nie wyobrazam sobie mebli a nawet ścian w bieli u siebie, nie moje klimaty...

kati mój Mati tez pokoiku narazie nie ma, z czasem się urządzi jak sobie góre urzadzimy i sie przeniesiemy tam ze spaniem...

też mamy 2 krzesełka- jedno jeszcze po mnie- białe oczywiscie:-) Bo moja mama, niezależnie od mody, gustuje w bieli od lat. Ale ma też masę drewna. Kubełki i szyna prawdopodobnie z ikei- przystępne cenowo

o tak - połączenie bieli i drewna - tak!:tak: no ja chcę przybornik na kredki, farbki - ale myślę o czymś innym, bo szyna z kubełkami już mi się opatrzyła... chyba że znalazłabym kubełki ale inne niz ikea'owskie, fajnie tak urządzać:tak:

Aestima oczywiście chodziło mi o regał... a meble Kubiego zabunkrowane na naszej budowie, pewnie długo nie uda mi się obfocić :p a falka akurat mnie nie przekonuje, przynajmniej ta przy przyszłym łóżku Kubiego, wiec pewnie ją unicestwimy :p

reklama
Do góry