reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Martadelka, mama MATIEGO - wzór jest dla tapety tj. długich i relatywnie wąskich pasków które się umieszcza wzdłuż, a mnie interesuje jedne pas przez całą ścianę wszerz czy pod katem 90 stopni w stosunku do tego co jest na rysunku i docelowo.
Cena - tamta tapeta z Leroya jest o połowę węższa, o połowę mniej na rolce i do motylków nie muszę kleju używać, więc nie wiem czy per saldo na to samo nie wyjdzie, oczywiście nie zużyjemy całości z 4 - 5 m, może będzie na zaś :-p

Zdecydowanie motyle nie będą leciały do okna - wogóle inaczej sobie tą tapetę wyobrażałam :baffled: Chyba skończy się na jednolitej zielonej i poszukiwaniu samoprzylepnych motyli kolorystycznie pasujących. :-(

wygląd bardzo ciekawy ale czy to daje jakiekolwiek światło? ja mam bzika na punkcie oświetlenia - nie toleruję żółtego, ma być białe i jasno jak w dzień :p

TEz mam bzika na punkcie oświetlenia, ale ma być właśnie przytłumione i lekko wpadające w żółć- ciepłe. Cottonball są cudne, zbieram na nie od dawna a marzy mi się łańcuch z takich w odcieniu złamanej bieli i szarych.... może jeszcze kilka oliwkowych

reklama
Do góry