reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Motyle ....

Załączniki

• P1010100.jpg
    P1010100.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 73
  • P1010101.jpg
    P1010101.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 68
forever, ja miałam ten właśnie bord dla małego Miesia, ale nie użyłam ostatecznie, ale zaginął w akcji przeprowadzkowej, bo do tego pokoju chciałam i nie mam:no:

Aestima - czy sugerujesz, że dobry wybór ? :-p
Martadelka - u mnie wszystko wolno, a aparat nie łapie szczegółów.... :zawstydzona/y: Może Ci to nastrój poprawi ;-):-p

Jestem nieprzytomna, czytam post Martadelki i myślę o jakich guzikach pisze i patrzę- SĄ MOTYLE:))) B ładne i Jakie wesołe:) A Krysi się spodobały???

Aestima - Młodej to się praktycznie wszystko podoba, najbardziej czynności wieszania, zaczęła na drabinę włazić... :laugh2:
Martadelka - pierwszy tj. średni- zielony - motyl powinien być wstawiony na wątku szyciarskim. Pozostałe z plafonu oraz ten co pojechał do Szczecina do Julci Doris :- ) i kaczuszki może sukcesywnie będę umieszczać.... :eek:

MOTYLE (beż) - Tapeta w Kids Town - kolorowy pokój dziecka - tylko jeden mankament - to jest tapeta a więc uzyta jako border będzie sprawiać iz motyle będą lecieć kierunkowo na boku.... Zalety to szerokość - tak z 50 cm brudnej ściany potrzebuję zakryć - oraz samoprzylepność tj. bez kleju - nie wiem jak ze zmywalności :baffled: Pewnie i tak będę musiała pojechać i obejrzeć - sklep z ktorego pochodzi dywan do pokoju Mlodej i są kolorowe kuperki, w tym w kropki :-p

reklama
MOTYLE (beż) - Tapeta w Kids Town - kolorowy pokój dziecka - tylko jeden mankament - to jest tapeta a więc uzyta jako border będzie sprawiać iz motyle będą lecieć kierunkowo na boku.... Zalety to szerokość - tak z 50 cm brudnej ściany potrzebuję zakryć - oraz samoprzylepność tj. bez kleju - nie wiem jak ze zmywalności :baffled: Pewnie i tak będę musiała pojechać i obejrzeć - sklep z ktorego pochodzi dywan do pokoju Mlodej i są kolorowe kuperki, w tym w kropki :-p

hmm....? że co?:-p;-)

Do góry