reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

kącik urody kwietniówek

toja1979

Fanka BB :)
Miasto
Słupsk
baby! dzielić mi się tu cudownymi dietami, kosmetykami zdziałującymi cuda, ćwiczeniami "jak mieć płaski brzuch bez wysiłku" itd! no! kwietniówki! bądźmy piękne!  ;D

reklama

toja1979

Miasto
Słupsk
no to ja od razu poproszę o namiary na dobry krem ujędrniający do biustu bo już sobie z nim rady nie daję! nijak nie daje się okiełznąć!

elcia09

just do it!
Miasto
Zabrze
No tak jak teraz zaczniemy, to do naszego spotkania w kwietniu same siebie nie poznamy  ;D

A na imprezie u Mimi możemy porobić sobie maseczki upiększające
alchemik.gif

toja1979

Miasto
Słupsk
bardzo dobry pomysł! grupa kwietniówek z maseczkami na twarzy, ogórkami na oczach, popijających piwko! ho ho! widok pierwsza klasa! ha ha ha!

Magdabial

Miasto
Gdańsk
baaaardzo mi się podoba pomysł na taki babski wieczór !!!!
ja od czasu do czasu urządzam sobie z kumpelą taki!!!
no dawno już nie było takiej zabawy......... :mad:

baaaardzo mi się wątek spodobał!

reklama
Do góry