henrietta5
Fanka BB :)
mój między 6 a 9 godzin, pięknie nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nic z tego- nie działa. Normalnie budził się jak na cycu
. Więc w nocy spokojnie daję cyca- zresztą ciumcia sobie po 5-10 min i koniec- tak przez sen. Ale niestety wstawać muszę. Jego sen najdłuższy to ok 4- 4,5 godz. Później pobudki już co 2 godz, lub 1,5......

teraz to i tak rewelka bo 1 piesiąc to potrafił co godzina wstawac

Ja muszę dokarmiać małą ponieważ bardzo słabo przybiera na wadze, za dwa tygodnie skończy 3 miesiące a do tej pory przybrała dopiero 1,300 w tym że ostatnio przybierała 15 dkg na dwa tygodnie i też przepisany miała nutramigen, którego próbowałam jej dać przez dwa tygodnie i jedynie na spaniu wypiła dwa razy po 30ml. Teraz jesteśmy na Bebilon pepti, podobno jest odrobinę słodszy i lepszy, dla mnie po zapachu tak samo ohydny
Ale mam problem z małą, bo po wielkich trudach wypija mi 60 ml, potem daję jej jeszcze pierś, ale wiem, że bardzo mało pije tego mleka, może nie umie jeszcze dobrze zassać tego smoczka?? Czy Wasze szkrabiki też na początku przygody z butelką miały problem z efektywnym ssaniem??