• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
O i u nas jest różnie - czasem Sebcio ciągnie cycocha krótko i zapypia najedzony a innym razem ssie i ssie.
Ale wałeczki ma i nie płacze z głodu więc jest dobrze chyba z przyjmowaniem pokarmów.

U nas ostatnio mały je120-150 ml,choć nie zawsze, ale tak co 4-4,5 godziny. Na dobę wychodzi po 5-6 razy. A kupy są co 3 dni, a ostatnio nawet 5 dni nie zrobił :szok::szok:. Kupiłam probiotyk biogaia i mam nadzieję, że się unormuje.

Liliana pije nadal 120 co 3h a noc różnie- czasem nie budzi się wcale, czasem 1x a czasem 2 a jak już sie budzi to mleko dosłownie na śpiąco i mniej niż w dzień do ok 80ml max.
Zastanawiam się czy przejść w nocy tylko na wodę. Wiem, że nie odzwyczai się od budzenia w ten sposób ale nie o to chodzi- mam tu na myśli raczej rezygnację z nocnego jedzenia. Tylko nie wiem czy to nie wcześnie jakoś:confused: chociaż w sumie te co się nie budzą też nie jedzą:rofl2: Ciekawe jaka byłaby jej reakcja na taki eksperyment:confused:

reklama
Liliana pije nadal 120 co 3h a noc różnie- czasem nie budzi się wcale, czasem 1x a czasem 2 a jak już sie budzi to mleko dosłownie na śpiąco i mniej niż w dzień do ok 80ml max.
Zastanawiam się czy przejść w nocy tylko na wodę. Wiem, że nie odzwyczai się od budzenia w ten sposób ale nie o to chodzi- mam tu na myśli raczej rezygnację z nocnego jedzenia. Tylko nie wiem czy to nie wcześnie jakoś:confused: chociaż w sumie te co się nie budzą też nie jedzą:rofl2: Ciekawe jaka byłaby jej reakcja na taki eksperyment:confused:
powiem ci ze twoj post mnie bardzoooooo uspokoił:tak: bo moj je 100 co 3h a w nocy tez tak 80 A jak próbuje mu w dzien wcisnac to zaraz mu sie uleje i steka bo sie meczy:baffled: Widocznie tyle mu potrzeba:confused::tak:
Mi sie wydaje ze jeszcze zawczesnie na odstawienie nocnego karmienia co innego jak maluch sam rezygnuje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry