Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-(

he heA co do karmienia to nie mam pojecia ile mały pije z cycka, ale on siedzi przy cycu około 40-50 min, do nawet 1,5 h czasem. Czasem ładnie ssie cały czas, czasem przysypia i sobie przerwy robi, a jak go chce odłozyc to znowu ssie cwaniaczek. Jak jestem w weekendy w szkole, to z butli wypija 150ml co dokladnie 3h, bo babcia i prababcia mu trzymaja stałe godziny rygorystycznie... Z reguły mu to wystarcza, a czasem sie domaga jeszcze...
Cycka dostaje gdzies co 4 h, ale skoro siedzi przy cycu godzine, to w sumie co 3he he
A ulewa dalej, i juz mam tego dosc, wczoraj wyszłam z kapieli, chwilke pozniej ozygał mi całe wlosy i musiałam isc je umyc drugi raz... grrr
. A co do włosów, to ja mam ciągle z jednej strony sztywne od odbijania ;-)A na diete ostatnio mało juz patrze, w swieta jadłam wszystkiego po trochu, dosc duzo słodyczy zjadłam i na szczescie mały to dobrze zniosł, wiec jestem zadowolona :-) Ja praktycznie jem wszystko. Unikam tylko cytrusow, pestkowe ostroznie, no i wzdymajace groch, kapusta, fasola to tak po lyzce tylko. W wigilie i swieta jadłam pierogi z kapusta i grzybami (z 4 zjadłam), krokieciki jakies tez i małemu nic nie było, ale podobno wigilijne nigdy nie zaszkodzi, wiec zaryzykowałam :-)
- tfu tfu)