zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny, a jak się podaje ziemniaka? Bo cholerka nie wiemGotujecie i miksujecie np z marchewką?
ja jeszcze sama nie gotowałam, ale ugotowałabym marchew, troszkę pietruszki i ziemniaczka i zmiksowała razem,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, a jak się podaje ziemniaka? Bo cholerka nie wiemGotujecie i miksujecie np z marchewką?
Dziewczyny, a podajecie kaszkę tylko na noc? Bo tak sobie myślę, że jak nasza Pola nie chce jeść kaszki na wieczór, to może byśmy spróbowali dać jej np na II śniadanie? Tylko nie wiem jak potem byłoby z jedzeniem, bo taką kaszką to się chyba bardziej naje niż moim mleczkiem, więc nie wiem jak długa byłaby później przerwa przed kolejnym posiłkiem.. ?
A jak podajecie sok np. z marchewki to w jakich proporcjach go rozcienczanie wodą?
Ja gotowałam samego ziemniaczka i miksowałam a żeby nie był taki gęsty dodała trochę wody w której gotował się ziemniak.;-)Dziewczyny, a jak się podaje ziemniaka? Bo cholerka nie wiemGotujecie i miksujecie np z marchewką?