Anik79
Fanka BB :)
Dziewczyny jak długo po jedzeniu dajecie dziecku pić??
jak Oskara nakarmie obiadkiem to daje mu od razu troche popić herbatki lub soczku.
My dzisiaj pierwszy raz królika podaliśmy - ale się zajadał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jak długo po jedzeniu dajecie dziecku pić??
ciągnie tylko z lewej piersi a na prawą strasznie się pręrzy i protestuje uparcie
nawet mojego odciągniętego mleczka nie chce, ani przez smoka ani łyżeczką...a obiecałam mamie że przed powrotem do pracy naucze go jeść hmm 

mój Michałek stracił całkowicie apetyt odkąd zaczęłam mu podawać jedzenie słoiczkoweciągnie tylko z lewej piersi a na prawą strasznie się pręrzy i protestuje uparcie
kaszki ryzowe ble, mleczne też ble, marchewka ble, jabłko i banan troche pociamka i się pokrzywi ale zje może łyżeczke, dwie i koniec. Stwierdziłam że szkoda kasy wydawać na słoiczki bo wszystko się marnuje![]()
spróbuje jeszcze sama ugotować ziemniaka i marchewkę z masełkiem, może tego się chwycinawet mojego odciągniętego mleczka nie chce, ani przez smoka ani łyżeczką...a obiecałam mamie że przed powrotem do pracy naucze go jeść hmm
taki był grzeczny Michałek a teraz awanturnik na całego
pozdrawiam was:-)
ja mam jeden ceratkowy z kieszonką, a reszta frotkowych i mała gniecie je w łapkach i wpycha do buzi, oczywiście w czasie karmienia:-) Są też takie gumowe z kieszonka muszę się w taki zaopatrzyćJakich używacie śliniaczków?? Ja miałam materiałowe, potem korzystałam z pieluchy tetrowej, ale strzałem w dziesiątkę okazał się plastikowy śliniaczek z "kieszonką" na dole. Polecam go Wam, po jedzeniu tylko pod wodę i czysty a i mały nie próbuje go zjeść :-)