reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

reklama

Wystarczy popatrzeć na mleko krowie tak bardzo znienawidzone przez ostatnie lata.Do tej pory do 3 roku życia takiego mleka absolutnie NIE a tymczasem najnowsze zalecenia mówia o tym że po ukończeniu przez dziecko 6 miesiąca zycia jeden z mlecznych posiłków powinien być przyrządzany na mleku krowim
Tego nie słyszałam,tzn że przed 1-rokiem życia podawać mleko krowie:szok::tak:
Ja to zaczynam mieć mętlik,ale dobrze że jedno dziecko już mam to będę robić tak samo jak z Kacperkiem...:blink:

25 razy u nas było mało...jak nie mają w tym roku parcha i grzyba to na pewno były pryskane więcej razy i droższymi środkami (zapewne bardziej inwazyjnymi) niż u mnie, taka jest niestety rzeczywistość.
Niestety to prawda:-( Także i mi nikt nie wmówi że w sklepach ekologicznych wszystko jest zdrowe i bez oprysków:sorry:
20lat mieszkania na wsi nauczyło mnie czegoś:-D:-D:-D

Dziewczyny w słoiczkach też nie jest tak wszystko ekstra:no: Tyle że są bez "roboty".
My mamy kupione słoiczki(z pierwszym synkiem ani jednego nie kupiłam-ale dostał chyba marchewkę od cioci to mu dałam,a później miałam problemy żeby zjadł normalną zmiksowaną marchewkę z pola),ale chyba na tym się skończy,chodź sama nie wie jak to będzie do końca...

już nie długo to i my startujemy z dodatkowym jedzonkiem;-)

witam, jestem mama z lipcowego forum chociaz moja niunia urodzila sie 18 czerwca :p wiec mam taki dylemat bo chcialabym jej podac kaszke na kolacje ale nie jestem pewna czy da sie to zrobic takz eby ja jadla z butelki???bo ona wieczorem strasznie marudna i lyzka napewno nie bedzie chciala wcinac :(

Też jestem ciekawa który to smoczek, na allegro nic nie znalazłam.
Dziś zrobiłam eksperyment, zmieszałam kleiku ryżowego (zrobionego z 50-60 ml mleka) z połową słoiczka (deserek jabłuszko ze słodką marchewką), dziewczyny ja nie nadążałam z nabieraniem na łyżeczkę, pochłoną to błyskawicznie :-D Mam nadzieje, że nie będzie żadnych rewolucji żołądkowych po tak szybkim jedzeniu :-)

reklama
hmm ja mam smoczek taki trojprzeplywowy lovi, i kupilam kaszke mleczno - ryzowa bobovity na mleku modyfikowanym- to faktycznie mam robic tak jak na opakowaniu z tylu pisze na samej wodzie??

Do góry